Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Aşk Mesajları

En Guzel Aşk Mesajları
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aşk mesajları 2019

Seni dunyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dunyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dunyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum

Seni ne kadar seviyorum biliyormusun? soz veripte tutmadıgın gunler kadar, beni beklettigin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar,uykularımı kacırdığın geceler kadar,sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalimBugun benim icin yepyeni bir gun doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar ozeldir

Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın

Eğer onun icin herşeyi goze alıyorsan, onu her an duşunuyorsan,onun icin ağlıyorsan,o senin icin tekse,o senin icin herşeyden değerliyse,onun bir gulmesi senin icin dunyalar demekse
siz aşıksınız

Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni ac yeterBen o tatlı sessizlikte seninleyim!

Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calışyakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır

Bazı insanlar hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar, sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır

Sen gullere ozenme guller sana ozensin Uzme tatlı canını sen gullerden de guzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar O Z E L S İ N

Yokluğuna dayandımsensizde sabah oldu sensizde mevsimler değişti ama dudaklarımla gulsemde gozlerimle gulmeyi unuttum sayende

Ben hergece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere ruzgar olup esiyorum sessizce sen uyurken yureğim geliyor ustunu ortmeye bensizken uşursun diye

Avucun arasına bir yurek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın ister kendi yureğinin ustune koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt