En Begenilen Facebook Aşk Sözleri bu konu takdire değer facebook aşk sözlerine yer vermektedir Gün geçtikçe üye sayısı şipşak çoğalan sosyal paylaşım sitesi facebook da en ebğenilen aşk sözlerini sizler için bir araya getirdik Siz de ister profiliniz de isterseniz sayfanız da beğendiğiniz bu sözleri paylaşabilirsiniz 1549097504 1549097504 enbegenilenfacebookasksozleri5c555a26847cdenbegenilenfacebookasksozleri5c555a26847cd enbegenilenfacebookasksozleri5c555a26847cd Aşk insanın hayatı baştan başa yaşamadığı birincil defa yaşanılan bir duygudur Bu eğer birine aşıksan sevdiğini gördüğünde kalbinde bir heyecan basar işte o zaman Aşk Aşktır Güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa Aşık Veysel O Kadar bi çık ancak karşıma, her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, neredeyse ölüyormuşum gibi hissedeyim seni Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Git dedim Git ! Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında Aşk o kadar bir denizdir oysa; yüzmesini bilmediğin halde, ya ömrüne dalış yaparsın, ya ölümüne Aşk kaçmaktan fazla kovalamak, görmekten fazla arzulamak, gitmekten fazla beklemek, dokunmaktan fazla düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer Vaktiyle karanlıktan korkar yağmurdan ürperirdim şu anda karanlıklar sırdaşım yağmurlar göz yaşım oldu Aşk diye birşey yaşıyorum Ne tek taraflı demeye dilim var Ne de ortak olduğuna ispatım Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım olur ya ama aşkım senden daha sonra olmayacağım inan Sonunda aşk acısı olsa da sev, fazla sev Yöntem yöntem gir yüreğime, kalbim bağrım çatlasın! Katiyen aşk acısı çeken birine aşık olmayın; Çünkü o birey yaralıdır ve yarabandı olarakta sizi kullanır Bir kadın aşka inanmıyorum derken, doğrusu tek bir şey bildirmek istiyordur:Hadi beni aşka inandır Geceleri uyuyamıyorum Uykumun bu rüyayı bölmesinden korkuyorum Düşlerimin sensiz kalacağından, kabusların çevrelediği hayatımın etmediğimiz bir usturayla geceyi doğramasından korkuyorum Aşk ateşten bir parçadır; önce ruhunu aydınlatır, daha sonra bedenini ıstırtır Ama herhalde yakar benliğini kavurur Kırkındaki bir adam, yirmisindeki bir kıza aşık olduğunda, aradığı kendi gençliğidir, kızın oysa yok Neden Aşk tekrar tekrar mutlu sonla bitmiyor, Neden Hayat her zaman olunda gitmiyor, Neden Tanrı bazen kulunu işitmiyor, Neden Neden Allah'ım neden
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.