Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook Güzel Aşk Sözleri

Facebook Güzel Aşk Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2019 Kısa Facebook Güzel Aşk Sözleri

Facebook sayfalarında en fazla kullanılan sözlerdir Aşk sözleriAşkınıza sevgilinize eşinize sevginizi Aşkınızı güzel Aşk sözleri ile dile getirmeye ne dersiniz2019 Facebook En Hoş Aşk Sözleri

Aşk insanın hayatı baştan başa yaşamadığı birincil kere yaşanılan bir duygudur Bu eğer birine aşıksan sevdiğini gördüğünde kalbinde bir heyecan basar işte o süre Aşk Aşktır

Güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa Aşık Veysel

O Kadar bi çık ancak karşıma, her baktığımda ilk kere görüyormuşum gibi, az daha ölüyormuşum gibi hissedeyim seni

Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim

Git dedim Git ! Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında

Aşk öyle bir denizdir oysa; yüzmesini bilmediğin halde, ya ömrüne dalış yaparsın, ya ölümüne

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla özlem duymak, gitmekten fazla ummak, dokunmaktan fazla düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer

Bir Zamanlar karanlıktan korkar yağmurdan ürperirdim şu anda karanlıklar sırdaşım yağmurlar göz yaşım oldu

Aşk diye birşey yaşıyorum Ne tek taraflı demeye dilim var Ne de iki taraflı olduğuna ispatım

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun vakitherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım ola ki lakin aşkım senden daha sonra olmayacağım inan

Sonunda aşk acısı olsa da sev, çok sev Yöntem yöntem gir yüreğime, kalbim bağrım çatlasın!

Katiyen aşk acısı çeken birine aşık olmayın; Çünkü o birey yaralıdır ve yarabandı olarakta sizi kullanır

Bir bayan aşka inanmıyorum derken, fiilen tek bir şey bildirmek istiyordur:Hadi beni aşka inandır

Geceleri uyuyamıyorum Uykumun bu rüyayı bölmesinden korkuyorum Düşlerimin sensiz kalacağından, kabusların çevrelediği hayatımın etmediğimiz bir usturayla geceyi doğramasından korkuyorum

Aşk ateşten bir parçadır; önce ruhunu aydınlatır, sonra bedenini ıstırtır Fakat nasıl olursa olsun yakar benliğini kavurur

Kırkındaki bir adam, yirmisindeki bir kıza aşık olduğunda, aradığı kendi gençliğidir, kızın ama yok

Niçin Aşk defalarca mutlu sonla bitmiyor, Niçin Hayat her zaman olunda gitmiyor, Neden Tanrı ara sıra kulunu işitmiyor, Niçin Neden Allah'ım niçin *

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt