Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emrullah İşler kimdir

Hoş geldin! stola tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Emrullah İşler kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Emrullah İşler kimdir hakkında veri

Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetçi ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümünde lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Esas İslam Bilimleri Bölümünde Yüksek lisansını ve doktorasını benzer üniversitenin Tefsir Anabilim Dalında tamamlamıştır

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Esas İslam Bilimleri Bölümünde Tefsir alanında asistan doçent olarak çalışmıştır sonra Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Tanıdık Olmayan Diller Eğitimi Arap Dili Eğitimi Anabilim Dalında tezgâhtar doçent, doçent ve profesör unvanıyla ödev yapmıştır Kazakistan ve Suudi Arabistan'da konuk öğretim üyeliği görevinde bulunmuştur Başbakan Başmüşaviri olarak çalışmış, Gazi Eğitim Fakültesi Arap Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı yapmıştır 24 Dönemde İKÖPAB Türk Grubu Başkanlığı yapmıştır İyi düzeyde Arapça ve İngilizce bilemektedir Evli ve 3 çocuk babasıdır

*

Similar threads

Emrullah İşler kimdir hakkında bilgi Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetci ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Universitesi Eğitim Fakultesi İslami İlimler Bolumunde lisans, Ankara Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Temel İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Lisans Kral Suud Üniversitesi Eğitim fakültesi Yüksek Lisans Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Iş Deneyimi Genel Kurmay Başkanlığında Arapça mütercim (19881989) Gazi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi (19891994) Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
MHP Edip Semih Yalçın Kimdir MHP Edip Semih Yalçın Kimdir Hayatı MHP Edip Semih Yalçın Kim Biografisi MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divanı Üyesi Prof Dr Edip Semih Yalçın milletvekili adayı edinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Ahmet Buran Kimdir, Hayatı Ahmet Buran Biyografisi Ahmet Buran AHMET BURAN Elazığ ilinin Keban ilçesine alt Aşağıçakmak köyünde doğan Ahmet Buran, birincil tahsilini köyünde, orta okul ve lise tahsilini ise Elazığda, Elazığ Orta Okulu, Atatürk Lisesi ve Elazığ Lisesinde okuyarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Alemdar Yalçın Yaşam Öyküsü Alemdar Yalçın Hayatı Alemdar Yalçın,1950 Kayseri Doğumludur edebiyat profesörü, araştırmacıdır Alemdar Yalçınİlk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladıktan sonradan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdiAlemdar Yalçın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt