Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emrullah İşler kimdir

Emrullah İşler kimdir
0
211

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emrullah İşler kimdir hakkında bilgi

Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetci ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Universitesi Eğitim Fakultesi İslami İlimler Bolumunde lisans, Ankara Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Temel İslam Bilimleri Bolumunde Yuksek lisansını ve doktorasını aynı universitenin Tefsir Anabilim Dalında tamamlamıştır

Cumhuriyet Universitesi İlahiyat Fakultesi Temel İslam Bilimleri Bolumunde Tefsir alanında yardımcı docent olarak calışmıştır Daha sonra Gazi Universitesi Gazi Eğitim Fakultesi Yabancı Diller Eğitimi Arap Dili Eğitimi Anabilim Dalında yardımcı docent, docent ve profesor unvanıyla gorev yapmıştır Kazakistan ve Suudi Arabistan'da misafir oğretim uyeliği gorevinde bulunmuştur Başbakan Başmuşaviri olarak calışmış, Gazi Eğitim Fakultesi Arap Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı yapmıştır 24 Donemde İKOPAB Turk Grubu Başkanlığı yapmıştır İyi duzeyde Arapca ve İngilizce bilemektedir Evli ve 3 cocuk babasıdır

imagesemrullahislerkimdir5ae212f21dc65

Similar threads

Emrullah İşler kimdir hakkında veri Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetçi ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümünde lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Esas İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Burhan Kuzu Kimdir Burhan Kuzu Kısaca Hayatı Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955'te Kayseri Develi'de doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Zahide'dir Anayasa Hukukcusu ve Oğretim Uyesi; İstanbul Universitesi Hukuk Fakultesi'ni bitirdi Yuksek lisans ve doktorasını aynı fakultede tamamladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Birol Dağ Hakkında Bilgi Birol Dağ Biyografisi Prof Dr Birol Dağ Selcuk Universitesi Ziraat Fakultesi Zootekni Bolumu2nde oğretim gorevlisi olarak calışmaktadır imagesbiroldagkimdirkisaca5b08451a84f86 1988 yılında Ankara Universitesi, Ziraat Fakultesi, Zootekni Bolumu'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Aykut Cınaroğlu Kimdir? Hayatı, Aykut Cınaroğlu ; 11 Kasım 1941 tarihinde doğdu 1964 yılında Ankara Universitesi Dil ve TarihCoğrafya Fakultesi, Protohistorya ve Onasya Arkeolojisi Anabilim Dalı'ndan mezun olduUniversite ikinci yılında o zamanki adı Ankara Arkeoloji Muzesi olan bugunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Atilla Sandıklı Hayatı Atilla Sandıklı Kısa Biyografisi Atilla Sandıklı 1957 yılında İzmirde doğdu 1976 yılında İzmir Ataturk Lisesinden mezun olduktan sonra Kara Harp Okulu'na girdi Sırasıyla Kara Harp Okulu, Kara Harp Akademisi ve Silahlı Kuvvetler Akademisi'nde eğitimine devam etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt