Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emrullah İşler Kimdir, Hayatı

Emrullah İşler Kimdir, Hayatı
0
111

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Lisans
Kral Suud Üniversitesi Eğitim fakültesi Yüksek Lisans
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Iş Deneyimi
Genel Kurmay Başkanlığında Arapça mütercim (19881989) Gazi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi (19891994) Cumhuriyet Üniversitesinde öğretim üyeliği (19941996) Gazi Eğitim Fakültesinde öğretim üyeliği (1996) Başbakan Başmüşavirliği (2006) Doğum Yeri
Kuşçuören1960 Tanıdık Olmayan Diller
Arapça İngilizce
23955 eklentisini görüntüle *

Similar threads

Emrullah İşler kimdir hakkında veri Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetçi ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümünde lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Esas İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İlhan Yerlikaya Özgeçmişi İlhan Yerlikaya Biyografisi İlhan Yerlikaya Kim İlhan Yerlikaya Konya 1960 yılında Konya ’da doğan İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde lisans (1985), Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Bölümünde yüksek lisans (1987) öğrenimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ruhsar Demirel Kimdir,Ruhsar Demirel Kimdir MHP , Ruhsar Demirel hayatı,Ruhsar Demirel hakkında veri,Ruhsar Demirel biyografisi MHP Ruhsar Demirel Kimdir Ruhsar Demirel, 1963 yılında Eskişehirde doğdu 1993, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur 2002, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Abdurrahman Küçük kim Ankara MilletvekiliMHP ERZİNCANTERCAN 1945, Rasim, Leyla Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Fransızca, Arapça ProfDr, Öğretim Üyesi MEB Öğretmeni, MEB Yaykur Tasarlama Prog ve Değ Başuzmanı, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kredi Müdür Yardımcısı, Ankara Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yusuf Ziya Özcan biyografisi Yusuf Ziya Özcan hakkında data 15 Mart 1951'de babasının memuriyeti nedeniyle bulunduğu Ankara'nın Polatlı ilçesinde doğdu Tokat Erbaa nüfusuna kayıtlıdır Ufak yaşta annesi vefat edince Tokat'ın Erbaa ilçesine emrindeki Hacı Ali Köyü'nde yaşamış babaannesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt