Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir'in Yeni Feriha'sı Kim Olacak

Emir'in Yeni Feriha'sı Kim Olacak
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emir'e Yeni Feriha Aranıyor

Cağatay Ulusoy'a Yeni Feriha Aranıyor

Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağı, dizinin final yapacağı soyleniyordu amaShow TV'nin de ısrarıyla dizinin devam edeceği ortaya cıktı Adını Feriha Koydum gelecek sezondan itibaren Vahide Gordum'suz ve Hazal Kaya'sız ve Ceyda Ateş'siz devam edecek

Cağatay Ulusoy'un popularitesi dizinin devam etmesinde etken oldu Şimdi Cağatay Ulusoy'a yeni bir Feriha aranıyorDizinin Hazal Kaya'sız da aynı reytinlere ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu oldu bende cok merak ediyorum acaba Emirin yeni ferihası kim olacak

imagesemirinyeniferihasikimolacak5aefbd0f8633e

Similar threads

Emir'e Yeni Feriha Aranıyor Çağatay Ulusoy'a Yeni Feriha Aranıyor Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağı, dizinin final oluşturacağı söyleniyordu amaShow TV'nin de ısrarıyla dizinin devam edeceği ortaya çıktı Adını Feriha Koydum gelecek sezondan itibaren Vahide Gördüm'süz ve Hazal Kaya'sız ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Cağatay Ulusoyla diziyi devam ettirme kararı alan MedYapım once dizinin adını Adını Feriha KoydumEmirin Yolu olarak değiştirdiArdından da yeni Ferihayı buldu Recep İvedikte rol aldıktan sonra Leyla ile Mecnunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Dizisinde Yeni Feriha Kim Olacak ? Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Sevgili melekler, geçen sezonun en çok izlenilen filmlerinden biri olan Adını Feriha Koydum, yeni sezonda Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ismiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Emir'in Yolu Artık Bitsinmi Emir'in Yolu Dizisi Bitsinmi Evet arkadaşlar son gunlerde oldukca merak edilen bir soru bu sizce Emir'in yolu dizisi devam etmelimi yoksa artık bu eziyette bir sonmu verilmeli bende eski bir Adını Feriha Koydum dizisi hayranı olarak artık fazlasıyla karmaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Çağatay Ulusoyla diziyi devam ettirme kararı alan MedYapım önce dizinin adını Adını Feriha KoydumEmirin Yolu olarak değiştirdiArdından da yeni Ferihayı buldu Recep İvedikte rol aldıktan daha sonra Leyla ile Mecnunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt