Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir'in Yolu Bitsinmi

Emir'in Yolu Bitsinmi
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emir'in Yolu Artık Bitsinmi

Emir'in Yolu Dizisi Bitsinmi

Evet arkadaşlar son gunlerde oldukca merak edilen bir soru bu sizce Emir'in yolu dizisi devam etmelimi yoksa artık bu eziyette bir sonmu verilmeli bende eski bir Adını Feriha Koydum dizisi hayranı olarak artık fazlasıyla karmaşık bir hal alan Emir'in yolu dizisinin bitmesini istiyorum Cağatay Ulusoy'un daha iyi projelerde gormek istiyoruz yeni bir dizi Cağatay Ulusoy'un oyunculuk kariyeri icin daha yararlı olacakdır

Cunku sonuc itibariyle Adını Feriha Koydum olarak başladığı ekran seruvenine bu sezon Emir'in Yolu olarak devam eden dizi beklenilen reytinglere ulaşamadı bu saatten sonrada ulaşamaz diye duşunuyorum

Similar threads

Emir'in Yolu Bundan Böyle Bitsinmi Emir'in Yolu Dizisi Bitsinmi Evet arkadaşlar son günlerde oldukça merak edilen bir soru bu sizce Emir'in yolu dizisi devam etmelimi yahut bundan böyle bu eziyette bir sonmu verilmeli bende eski bir Adını Feriha Koydum dizisi hayranı olarak artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi Zeynep Camcı 'dır Polis kız Can Serter 'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Emir'in Yolu Dizisi Yayından Kaldırıldımı Emir'in Yolu Dizisi Cağatay Ulusoy ile Gizem Karaca başrolerini paylaşıyorEmir'in Yolu dizisinin yayınına son verildiği bilgileri geliyorHazal Kaya'nın ayrılmasının ardından bir cok oyuncuyu kadrosuna dahil eden Emir'in Yolu dizisi, yeni sezonda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Fotoğraf merak edenler için burada Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Kare Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Resim Adını Feriha Koydum dizisi Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasından sonradan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu İlk Kare Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu İlk Fotoğraf Adını Feriha Koydum dizisi adına Emir'in Yolu ekini alarak yeni sezonda devam edecekDizi, yeni sezondaki ilk bolumuyle 7 Eylul Cuma akşamı Show TV'de izleyicilerle buluşacakAdını Feriha Koydum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt