teknolojiuzmani
FD Üye
El Açması Sanılan Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet yufka
- 1 adet büyük uzunluk soğan
- 1tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 bağ pazı 125 gram tulum loru
- 1 kase sıvı yağ
El Açması Sanılan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yufkalarımızı artı biçiminde keselim 4’e bölelim ????kibarcık olmasını istiyorum ki kolay yensin dersen şayet 4 parçayı çapraz olarak 2 yandan kes 8 modüle ayırmış ol????
- İç gereci için soğanı rondodan geç???? pazıları yıka ince kıy içine at ????tuz ve karabiber ekle???? loruda attık mı güzelce karıştır vee iç harcımız hazır ????içine her yerine gelecek biçimde sıvı yağını sür şekerim????
- Hazırlamış olduğumuz iç harcı yufkanın en geniş yerine uzunlukta boya yerleştir rulo yap sar içe hakikat kıvır gül böreği formunu ver yağlı kağıt sermiş olduğun fırın tepsine dizmeye başla hayatım????
- Fırına vermeden evvel hepsinin üzerini tekrar yalnızca sıvı yağla ve fırına at???? alt üst turbo fan 180 derecede güzelce kızarmasını seyre kısım????
- Heryeri kızarınca fırından al çıtırtıyı duy ve bana dua et ???? enfestoo deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın lütfen
ben yıkaması kolay diye ıspanak yerine pazı tercih ettim içini değiştirebilirsiniz
????

El Açması Sanılan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı