Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

El Açması Sanılan Börek

El Açması Sanılan Börek

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

El Açması Sanılan Börek Tanımı İçin Malzemeler

• 5 adet yufka
İç harcı için;
  • 1 adet büyük uzunluk soğan
  • 1tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 bağ pazı 125 gram tulum loru
Yufkalara sürmek için;
  • 1 kase sıvı yağ

El Açması Sanılan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yufkalarımızı artı biçiminde keselim 4’e bölelim ????kibarcık olmasını istiyorum ki kolay yensin dersen şayet 4 parçayı çapraz olarak 2 yandan kes 8 modüle ayırmış ol????
  2. İç gereci için soğanı rondodan geç???? pazıları yıka ince kıy içine at ????tuz ve karabiber ekle???? loruda attık mı güzelce karıştır vee iç harcımız hazır ????içine her yerine gelecek biçimde sıvı yağını sür şekerim????
  3. Hazırlamış olduğumuz iç harcı yufkanın en geniş yerine uzunlukta boya yerleştir rulo yap sar içe hakikat kıvır gül böreği formunu ver yağlı kağıt sermiş olduğun fırın tepsine dizmeye başla hayatım????
  4. Fırına vermeden evvel hepsinin üzerini tekrar yalnızca sıvı yağla ve fırına at???? alt üst turbo fan 180 derecede güzelce kızarmasını seyre kısım????
  5. Heryeri kızarınca fırından al çıtırtıyı duy ve bana dua et ???? enfestoo deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın lütfen ❤️❤️❤️ ben yıkaması kolay diye ıspanak yerine pazı tercih ettim içini değiştirebilirsiniz ❤️❤️❤️????
Not: Buzdolabında dondurabilirsin nasıl❓tüm basamakları geç fırına vermeden evvel tam fırın tepsisiyle ben buzluga atıyorum konuk gelmesine yakın çıkarıp üstünü yağlayıp fırına sürüyorum birinci günkü üzere yada uzun vadede buzlukta tutmak istersen yapışmaması için tek tek dondur sonra poşetle haydi tekrar uygunsun????.

El Açması Sanılan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt