Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Efsane Burger

Efsane Burger
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
efsane-burger-3.jpg

Efsane Burger Tanımı İçin Gereçler

Köfte İçin
  • 250 gram kıyma
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kaşık sıvı yağ
  • Biraz maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kimyon
  • 1 kase mantar
  • 2 adet domates
  • 6 uzunluk kıvırcık
  • 2 adet patates
  • 1 paket soğan halkası
  • 4 adet salatalık turşusu
  • Yeteri kadar kaşar peynir
  • Hamburger ekmeği

Efsane Burger Tanımı Yapılışı

1. Birinci olarak köfte için 250 gram kıymaya ince kıyılmış soğan sarımsak ekliyorum ve yoğuruyorum.
  2. Akabinde yeteri kadar galeta unu maydanoz biraz sıvı yağ ekleyip biraz yoğuruyoruz.
  3. En son olarak karabiber pulbiber kimyon ekleyip yoğuruyorum köfte biçimi verip ister fırınlayıp pişirin ister kızartabilirsiniz ben fırınlayıp pişirdim.
  4. Akabinde mantarlar sotelenir. Sonra patatesler kızartılır soğan halkaları kızartılır.
  5. Akabinde kıvırcık domates yıkanır domatesler ince ince kesilir salatalık turşusu birebir formda sonra servis yapılır afiyet olsun ????????.
  6. .
  7. .
  8. .

Similar threads

Smashed Burger Tarifi İçin Malzemeler 2 adet hamburger ekmeği1 tatlı kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı ketçap1 tatlı kaşığı mayonez1 yaprak marulKaramelize soğanSalatalık turşusuJalapeno biber turşusu Köfte için; 250 gram kıymaTuz, karabiber4 dilim cheddar peynir Smashed Burger Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Meskende Burger King Kral Burger Menü Tanımı Kusursuz Oldu (Videolu) İçin Materyaller Köfte İçin 300 gram kıyma1,5 tatlı kaşığı salça1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz Karamelize Soğan İçin 2 adet büyük soğan5 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Hamburger Tanımı İçin Gereçler 4 adet hamburger ekmeği400 gram kıyma1 adet yumurtaEkmek içiMarul1 adet domates1 adet soğanBurger peyniri1 diş sarımsakPatatesSoğan halkası1 çay kaşığı tuzYarım çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı isot Hamburger Tanımı Yapılışı 400 gram kıymayı bir kaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Tiftik Burger Tanımı İçin Gereçler 500 – 600 gram dana kuşbaşı2 su bardağı suTuz2 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı tereyağCheddar peyniri Tiftik Burger Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Eti düdüklü tencerede suyunu ekleyip haşlayın. Haşlanan etleri tiftikleyin. Bir yandan soğanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Hamburger (Köfte Burger) Tam Ölçülü Tanımı İçin Materyaller Hamburger ekmeği için: Ortalama 3, 5-4 su bardağı un1 su bardağından bir parmak eksik ılık suÇeyrek su bardağı ılık süt2 yemek kaşığı şeker1 paket instand kuru maya1 tatlı kaşığı tuz (tepeleme olmasın)1,5 yemek kaşığı eritilmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt