Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dursun Fıkraları

Dursun Fıkraları
0
276

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hep Temel fıkraları gundemde olacak değil yaDursun da en az Temel kadar meşhurimagesdursunfikralari5b0013f0ca036gif

Otostopcu Dursun
Dursun son model spor arabayla kahveye gelmiş
Temel:ula dursun ha bu arabayı nerden buldun demiş
Dursun:dun otostop cekiyodum bu arabadan bi kadın indi mini eteğini kıvırdı ve dile benden ne dilersen dedi bende arabayı aldım demiş
Temel:ula dursun aferin zaten sana mini etek yakışmazdıimagesdursunfikralari5b0013f1d3fa3gif

Sigortalımısın

Bir gun Dursun hastaneye gider doktor:sigortaalı mısın? Dursun:hayır trabzonluyum demiş imagesdursunfikralari5b0013f2e3020png

Yuzuk

Bir gun dursun temele sormuş temel neden yozuğu serce parmağına taktın temel: yanlış kadınla evlendum ondandur daaaaaaaaaaaa: imagesdursunfikralari5b0013f0ca036gif

Helikopter

HELİKOPTERE BİNEN TEMEL,BİR SURE SONRA UŞUMEYE BAŞLAR VE PİLOTU UYARIR;UYYY UŞUDUM DAA ŞU TEPEMİZDEKİ VANTİLATORU DURDURUN ARTIKimagesdursunfikralari5b0013f1d3fa3gifimagesdursunfikralari5b0013f1d3fa3gif

DUŞTUM

Bir Hıristiyan kasabasında gorevli papaz gunah cıkarmaya gelenlere vaaz verirken, bundan sonra bana gunah cıkarmaya geldiğinizde bana aldattım kelimesini kullanmayın bundan cok bıktım onun yerine “duştum diye soyleyin demiş, gel zaman git zaman papaz emekli olmuş onun yerine genc bir papaz gelmiş ama her şeyden habersiz, yine gunah cıkartmaya gelenler papaz efendi dun duştum , gecen hafta duştum, aradan bir ay gecmiş genc papaz artık valiye gitmenin zamanı geldi duşen duşene demiş, ve valinin yanına gitmiş Vali bey su yolları bir kontrol etseniz dusen dusene, tabiki vali bey duşmenin hangi anlama geldiğini bildiği icin kahkaha ile guler, papaz sinirlenir ve vali bey ne guluyorsunuz daha dun kariniz geldi uc defa duştuğunu soyledi demişimagesdursunfikralari5b0013f2e3020pngimagesdursunfikralari5b0013f2e3020png