Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunyanın En Buyuk ve En Yaşlı Ağacı

Dunyanın En Buyuk ve En Yaşlı Ağacı
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesdunyaninenbuyukveenyasliagaci5ad7992f5892d

Gunumuzden 1200 ila 3000 yıl once bir Astekli rahip tarafından dikildiği tahmin edilen dev ağac gorenleri buyuluyor Mexika'nın Oaixaca eyaletinde bulunan gorkemli ağacın ebatları; capı 1405 m, kalınlığı 58 m, boyu ise 4185 m, ağacın toplam ağırlığı ise 636 ton olarak olculmuş
imagesdunyaninenbuyukveenyasliagaci5ad799307fba5
Ağac dunya uzerinde yaşayan en buyuk, en yaşlı canlı unvanını taşıyor Meksikalılar bu dev ağacı Yaşam Ağacıolarak nitelendiriyorlar 15 sene once budanan ağactan cıkan dalların ağırlığı bile rekor denebilecek seviyede 10 ton

imagesdunyaninenbuyukveenyasliagaci5ad79931a2673

Similar threads

Günümüzden 1200 ila 3000 yıl önce bir Astekli rahip kadar dikildiği tahmin edilen dev ağaç görenleri büyülüyor Mexika'nın Oaixaca eyaletinde bulunan görkemli ağacın ebatları; çapı 1405 m, kalınlığı 58 m, boyu ise 4185 m, ağacın toplam ağırlığı ise 636 ton olarak ölçülmüş Ağaç dünya üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metredir? Hic merak ettinizmi Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metre acıkcası ben merak ettim ve oğrendim hemen bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metreymiş imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2916a44gif Yeryuzunde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Dunyanın En Uzun Ağacı nerede Dunyanın En Uzun Ağacı kac metredir imagesdunyaninenuzunagaci5afb55477debb Dunyadaki en uzun ağac; Amerika (Kalifornia ) Sequoi Ulusal Parkında bulunan 85 metre yuksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır General Sherman ismi verilen bu ağacın govdesinin capı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Dunyanın en buyuk ağacının bulunduğu yer neresi Dunyadaki en buyuk yaşayan en hacimli varlık, Sequoia Ulusal Parkında Amerika Birleşik Devletlerin'de bulunan Kaliforniya eyaletindeki 85 metre yuksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır Bu ihtişamlı ağaca General Sherman adı verilmiş bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Dunyanın En Onemli Bilim Adamları Dunyanın Onemli Bilim Adamları A DAN Z YE BUTUN UNLU BİLİM ADAMLARI VE DALLARI Abdusselam : ( 1926 19 ) Pakistanlı Fizik Bilgini İlk nobel odulu alan musluman bilim adamı Ahmed Bin Musa : ( 10 yuzyıl ) Sistem muhendisliğinin Oncusu Astronom ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt