Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düdüklü Tencerede Kavurma Tarifi

Düdüklü Tencerede Kavurma Tarifi
0
226

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo dana eti kuş başı
  • Çay bardağından 1 parmak eksik su
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ dilerseniz 2 yemek kaşığı tereyağı da olur
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı kimyon

Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm gereçler tencereye alınır ben bu evrede tuz koymuyorum ve yarım saat pişirilir.
  2. Yarım saat piştikten sonra düdüklü soğuyunca kapağı açılır.
  3. İçinde çok az ölçüde su olur tuzunu ekleyip, suyu gidesiye kadar kavrulur. Şimdiden afiyet olsun ☺️.
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Düdüklü Tencerede Lokum Kavurma Tanımı İçin Materyaller 1 kg dana kuşbaşı1 çay bardağı sütYarım çay bardağı zeytinyağTuz, kekik1 yemek kaşığı tereyağ1 buçuk su bardağı sıcak su Düdüklü Tencerede Lokum Kavurma Tanımı Yapılışı Kuşbaşı eti bir gece öncesinden süt ve zeytinyağla karıştıralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Düdüklüde Sac Kavurma Tanımı İçin Materyaller 750 gram yağsız dana kuşbaşı et1 adet büyük kuru soğan3 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber2 yemek kaşığı tereyağı5-6 yemek kaşığı zeytinyağı3 adet domates1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz Düdüklüde Sac Kavurma Tanımı Yapılışı Etler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Nefis Et Kavurma (Düdüklüde) Tanımı İçin Materyaller 750gr kuşbaşı et200 gram iç yağ (sevmeyenler 2 yemek kaşığı tereyağ da kullanabilir)1 adet orta uzunluk soğan (dörde bölünecek)3 yemek kaşığı sıvı yağ1,5 su bardağı sıcak su (suyu az isterseniz 1 bardak kafidir)1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Yahni Yemeği (Koyun Etinden Düdüklü Tencerede Lokum Üzere Yumuşacık) Tanımı İçin Gereçler 1,5 kg kemikli koyun eti2 baş soğan1 çay kaşığı kekik2 yemek kaşığı salçaGereğince tuzAzıcık zeytin yağı (Salçayı kavurmak için)Gereğince sıcak su Yahni Yemeği (Koyun Etinden Düdüklü Tencerede Lokum Üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler 1 adet soğan1-2 adet biber1 yemek kaşığı salça1 adet domates (isteğe göre)Kuru fasülyeKüp et Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle soğanları pembeleşinceye kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt