Domatesli Kabak Tanımı İçin Gereçler
- 6-7 adet kabak
- Domates (ben konserve kullandım)
- 1 adet soğan
- 4-5 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Biber
- Karabiber
- 2 su bardağı su
Domatesli Kabak Tanımı Yapılışı
Herkese selam????️
- Öncelikle kabaklarımızı yıkayıp doğrayalım.
- Soğanı doğrayıp tencerede kavuralım.
- Kavrulduktan sonra salçayı ekleyelim domatesi de katalım.
- Baharatları da ekleyelim.
- Kabakları da koyalım.
- Karıştırdıktan sonra iki bardak suyumuzu da katalım kabaklar yumuşayana kadar pişirin.
Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.