Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Kabuğundan Salça

Domates Kabuğundan Salça
0
43

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
domates-kabugundan-salca.jpg

Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler

• 35 kilo domates
  • Domates kabuğu ve 5 adet kapya biber
  • Yarım kahve fincanı sıvı yağ
  • Yarım kahve fincanı kaya tuzu

Domates Kabuğundan Salça Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Melemen yapılan domateslerin kabuklarını atmıyoruz ve büyük bir tencere de yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  2. Piştikten sonra soğumasını bekliyoruz .
  3. Ben akşam yaptım sabaha kadar soğudu .
  4. Sonra soğuyan kabukları demir süzgeçten geçiriyoruz (normal süzgeçte olur).
  5. Kabukları üste kalıyor ve çıkan domates salçasını tencere alıyoruz ve yağını tuzunu atıyoruz .
  6. Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  7. Çıkan malzemeyi sıcak sıcak kavanozlara kapatıyoruz afiyet olsun ????.
Domates Kabuğundan Salça Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domates Kabuğundan Salça Tanımı İçin Gereçler 50 kg domatesin kabuğuTuz Domates Kabuğundan Salça Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Soyduğum domates kabuklarını derin bir tencereye alıp üzerine biraz tuz ek edip kavurdum. Su eklemenize gerek yok zira kendi su bırakıyor. Suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domatesin kabukları *Tuzlu Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir vahşi koyup üzerine tuzlu ekleyip güneşte birkaç gün bekletelim ,ardından suyunu süzelim ve kabukları süzgeçten geçirelim Kabukları çöpe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domatesin kabukları *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir kaba koyup üzerine tuz ekleyip güneşte birkaç gün bekletelim ,ardından suyunu süzelim ve kabukları süzgeçten geçirelim Kabukları çöpe atıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *10 kg domates kabuğu *Tuzlu Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Melemen için soyduğum domateslerin kabuklarını bir kapta tuz atarak 2 gün beklettim Sonradan kevgirden geçirip kaynattım İnmeye yakın tuzunu attımAfiyet olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *30 kilo konserve için yaptığınız domateslerin kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını ağzı kapaklı bidona koyuyor Üzerine üstünü kapatacak kadar tuz konurAğzı kapatılarak 1 hafta güneşte bekletilir 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt