Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Kabuğundan Salça

Domates Kabuğundan Salça
0
166

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler

*10 kg domates kabuğu
*Tuzlu

Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Melemen için soyduğum domateslerin kabuklarını bir kapta tuz atarak 2 gün beklettim Sonradan kevgirden geçirip kaynattım İnmeye yakın tuzunu attımAfiyet olsun

Similar threads

Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı Kışlık menemen hazırlarken ben kabuklarını soyuyorum Soyduğum kabukları brenderdan geçirdikten sonra, ağzı kapaklı geniş bir leğene koyup, üzerine bolca tuz döküyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı 22 kilo konserve için almış olduğum domates kabuklarını soyup atmamıştım,5 lt lık düdüklü tenceremde kaynattım,yaklaşık 23 kg salça elde edilir, zaten kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates konservesi yaparken domatesleri sıcak su ile kavlatmazsanız kabuğunu ziyan etmeyin Salça yaparak değerlendirin Domates kabuklarini bir tencereye alıyoruz kabuklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda domates kabuğu *6 adet kırmızı kapya biber *Kaya tuzu *Yarım çay bardağı su Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı Arkadaşlar pazardan kışlık dondurucuya atmak için 10 kg domates aldım Kabuklarını atmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *30 kilo konserve için yaptığınız domateslerin kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını ağzı kapaklı bidona koyuyor Üzerine üstünü kapatacak kadar tuz konurAğzı kapatılarak 1 hafta güneşte bekletilir 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt