Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğum gunu mesajları dayıya

Doğum gunu mesajları dayıya
0
244

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğum gunu sozleri dayıya
Dayıya doğum gunu kutlama mesajları
Dayılar icin doğum gunu sozleri

Dayıcığım doğum gunun kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ulaşmanı temenni ederim

Anne yarısı biricik dayım doğum gunun kutlu olsun

Bol gulucuklu yılların olsun dayıcım iyi ki tanımışız seni

Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı dayısın İyiki doğdun

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun dayıcığım, iyi ki varsın!

Yeni yaşını kutluyorum, eski yaşını şutluyorum, bugun doğum gunun madem doğum gununu kutluyorum dayıcığım

Bu mesajı neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur aklıma geldiimagesdogumgunumesajlaridayiya5ad9b101e1665png Doğumgunun kutlu olsun dayıların en tatlısı

Gunlerden cumartesi, şimdi geliyor yağmurun sesi, bir elimde telefon kutlamak istiyorum ben seni İyi ki doğdun dayı

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında yeğenlerin doğum gunun kutlu olsun

umutlar, hayaller bugune saklandı Uflediğin mumlarla gun yuzune cıktı sağlıklı mutlu bir yıl gecirmen dileğiyle iyi ki doğdun dayıcığım

Similar threads

Umutlar hayaller bugune saklandı Uflediğin mumlarla gun yuzune cıktı sağlıklı mutlu bir yıl gecirmen dileğiyle iyi ki doğdun dayıcığım Dayıcığım doğum gunun kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ulaşmanı temenni ederim Pastanın etrafında sevdiklerin kalbinin etrafında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
yeğene doğum gunu mesajları ,yeğene doğum gunu smsleri,yeğene doğum gunu msjları Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha cok sevilmen dileğiyle Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun Elini kalbine koy, gozlerini kapat, ruhumu sana gonderiyorum Birazdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
248
Doğum gunu mesajları, 2019 Doğum gunu sms mesajları Doğum gunu icin kısa Mesajları,Doğum gunu kutlaması Doğum Gunu Mesajları 2019 Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik olum kadar acı sen nefes kadar onemli canım kadar değerlisin iyiki doğdun birtanem Kısa bir mesaj olmalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
2019 Doğum gunu kutlama mesajları Sevdiklerinizin doğum gunlerini kutlamak icin sizlere harika mesajlar derledikBeğeneceğinizi umduğum harika dopum gunu mesajlar sizlerle Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum gunun KUTLU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Matrak doğum gunu mesajları Esprili doğum gunu sozleri muzip doğum gunu mesajları eski yaşımı şutlarım doğum gunumu kutlarım Minareden atlarım doğum gunun kutlarım Gunduzun yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt