Doğum Günleri İçin En Manalı Duvar Yazıları En Hoş Doğum Günü Duvar Yazıları Doğum Günü İçin Duvar Yazıları Sevgili melekler, doğum günleri birbirimizi hatırladığımız, küçük hediyelerle gönül aldığımız güzel günleridr Bu güzel günlerde armağan elde etmek ve hediye tahsis etmek herkesin çok hoşuna gider Uzaktan ama sevdiklerimize armağan alamadığımız zamanlarda da telefonla arayarak veya sms ve sosyal paylaşım ağlarından yolladığımız sevgi mesajları ile bu günlerini kutlarız Bu konumuzda da doğum günü için duvar yazıları paylaşıyoruz, içlerinden mutlaka beğendikleriniz çıkacaktırdogumgunleriicinenanlamliduvaryazilari5c556703286b2alt 1549100798 1549100798 dogumgunleriicinenanlamliduvaryazilari5c556703575badogumgunleriicinenanlamliduvaryazilari5c556703575ba dogumgunleriicinenanlamliduvaryazilari5c556703575ba Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! Yokluğun yağmura yazı kâğıda dökmek kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes dek önemli, canım değin değerlisin, iyiki doğdun birtanem Bir yıl daha bitti, lakin sakın üzülme vakit ivedi geçiyor diye Unutma ancak cümbür cemaat benzer şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye doğru baktığında umarım harika bir yıldıdersin Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerinin reel olması Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Şayet yanında değilim lakin bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Bugün ola ki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, fakat şu lahza okuduğun içlerinde en farklısı çünkü büsbütün sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj Sesim hoş olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ancak böyle kısa bir mesaj çekiyorum Her Zaman olduğun gibi sevgi dolu ve keyifli kal Nice mutlu yaşlara Uyarı! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Derhal bu mutluluğuna sıkıca sarıl ve ümidini koskoca bir yıl baştan başa hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta daima kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime aslında dostumdiyebilirdim bilmiyorum İyi fakat dogdun Nice mulu yaslara Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları tekrar tekrar göremezsin ama senin için defalarca varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremesen de bil ama yanındayım Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok uğurlu hissediyorum Hayatın bütün kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim İyi ki varsın ve iyi ancak dostumsun! Daima birlikte nice senelere Doğumgünün kutlu olsun! Bir yıl daha bitti, fakat sakın üzülme vakit çabuk geçiyor diye Unutma ancak cümbür cemaat benzer şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldıdersin Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara Her mum hayatinin ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yasamın daha fazla aydınlanacaktır Yeni ışığın kutlu olsun Güneş değin sıcak Kar adam başına dek berrak Yağmur kadar saf ve pak bir ömür dileğiyle Doğum günün kutlu olsun Gelemedik ama unutmadık da; doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun! Nice yıllara Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler Fluuuppp! Bu bir sms sürprizi Sana kısmet getirmek için burada Bu yüzden hemen gözlerini kapat ve bir şey dile Mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sana Dünyada özgün bir çekicilik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi oysa varsın ve iyi ama doğdun! Doğum günün kutlu olsun, tüm mutlu yarınlar seninle doğsun Doğum gün hediyen olarak sana kalbimi veriyorum, bundan böyle benimsemek veya etmemek sana kalmış Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Defalarca sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Dillerim bahar ayaklarına serilsin gözlerinde yıldızlar parlasın ılık esen bir rüzgar sana sevgimi fısıldasın dillerim!!! Doğum günün kutlu olsun Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün her zaman güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğum günün kutlu olsun! Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin hakiki olması Belki yanına değilim ama bil fakat kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum Nice yıllara