Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Nohut İskender

Diyet Nohut İskender
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
diyet-nohut-iskender.jpg

Diyet Nohut İskender Tanımı İçin Materyaller

• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 çay bardağı haşlanmış nohut
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Nane
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 kase yoğurt

Diyet Nohut İskender Tanımı Yapılışı

1. Yağımızı ve yarım ay biçiminde doğradığımız soğanlarımızı tavaya alıyoruz.
  2. Soğanlarımızı karamelize eder kıvamda kavuruyoruz, sonra salçayı ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
  3. En son haşlanmış nohutları ve baharatları ekleyip güzelce kavuruyoruz.
  4. Tabağa yoğurdu koyup üzerine nohut karışımı ekliyoruz. Nohut iskender hazıııırr????. Afiyet olsun????.

Similar threads

Etsiz Nohut Yahni (Nohut Sulusu) Tanımı İçin Materyaller 1,5 kase nohut1 tane küçük soğan3 yemek kaşığı zeytinyağ1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası1 tane küçük domates (Ben konserve kullandım 3 yemek kaşığı )1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı nane1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Tavuklu Nohut Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı nohut250 gram kadar küp doğranmış tavuk göğsü2 yemek kaşığı domates salçası3 yemek kaşığı sıvı yağ ( ben zeytinyağ kullandım)1 orta uzunluk soğanTuzKarabiberZerdeçalKırmızı toz biberÜstünü geçecek kadar sıcak su Tavuklu Nohut Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Kuşbaşı Etli Nohut Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı dana eti400 gr haşlanmış nohut1 adet büyük boy kuru soğan1 buçuk yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıTuzPulbiberKarabiberAyçiçek yağıHaşladığımız etin suyuİlave su eklemek isteyenler nohut suyunu da koyabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Nohut Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı haşlanmış nohutYarım su bardağı tel şehriyeYarım su bardağı kuskus1 adet kuru soğan2 yemek kaşığı salçaTuz karabiber pul biberBen 2 tane et bulyon da attım içine Nohut Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Nohutları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Meskende Orjinali Üzere İskender Tanımı İçin Gereçler Yarım kg antrikot julyen doğranmış3 adet domates1 yemek kaşığı salça3 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı ketçapYarım kg yoğurt3 diş sarımsak3 tane pideKekik tuz Konutta Orjinali Üzere İskender Tanımı Yapılışı Öncelikle tereyağını hafif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt