Dini Hayırlı Geceler Sözleri Uğurlu Geceler Mesajları Dini Şanslı Geceler Sözleri İslami Uğurlu Geceler Mesajları Sevgili melekler, bu sayfamızda bir önce ki romantik iyi geceler sözleri konumuzun arkasında bu sayfamızda da Dini Bahtı Açık Geceler Sözleri isteyenlere İslami Bahtı Açık Geceler Mesajları yayınlıyoruz 1549099931 1549099931 dinihayirligecelersozlerihayirligecelermesajlari5c55639f7dd66dinihayirligecelersozlerihayirligecelermesajlari5c55639f7dd66 dinihayirligecelersozlerihayirligecelermesajlari5c55639f7dd66 Cenabı Allah'tan hayırlara vesile olacak bir gece geçirmenizi niyaz ediyorum Geceniz Leyletil Kadir gecesi gibi olsunuğurlu geceler Bahtı Açık bir gece rahat bir uyku temennileriyleCenabı Allah'a itimat olunuz Gecen uğurlu rüyaların nurlu olsun Cenabı Allah'tan içinde Rasulullah Efendimizi göreceğin bir rüya dilekleriyle bahtı açık geceler Allah Celle ve Ala gecenizin üstüne rahmet örtüsünü bürüsün İyi geceler Gece ne değin karanlık olursa Cenabı Allah gönlünüzü pek kültürlü kılsınTatlı uykularşanslı geceler Şanslı gecelerSen uyrurken melekler seni korusun sabahtan bana ulaştırsın İyi geceler dileklerimi Cenabı Allah'tan senin için niyaz ediyorum