Cuma Günü İçin Kısa Mesajlar ve Sözler Kısa Cuma Mesajları Kısa ve Güzel Cuma Mesajları Sevgili melekler, sevdiklerinize cuma günü için mesaj atabileceğiniz veya sosyal paylaşım ağları üzerinden paylaşabileceğiniz kısa ve hoş cuma mesajları ile karşınızdayız bir kere dahacumagunuicinkisamesajlarvesozler5c55651b760d1alt 1549100311 1549100311 cumagunuicinkisamesajlarvesozler5c55651bab602pngcumagunuicinkisamesajlarvesozler5c55651bab602png cumagunuicinkisamesajlarvesozler5c55651bab602png Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine,kıyamete değin hergün,o kadar sevap verilir fakat,adedini Allah’u Teala bilir’ Cumamız Mubarek olsun inşallah Bildirdiğin ve gizlediğin bütün isimlerini ve Kur’lahzaı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Bahtı Açık Cumalar Her derde bir deva bulunur ancak ahlaksızlık illetini iyi edecek bir deva yoktur Hayırlı Cumalar Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu hoş günün bereketi üstüne olsun Hayırlı nurlu cumalar Bir dua gönderiyorum hepinize, afiyet, sevinç, kolaylık olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barışma dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun şanslı cumalar dilerim Yüksek makamlar yüksek tepeler gibidir koşarak çıkanlar nefes darlığı hisseder Şanslı Cumalar Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir Bahtı Açık Cumalar Bugün Cuma günüdür Dinim İslam dinidir Dinimin İslam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne Yaradanın 'affına' resulünün 'sevgisine' cennetin en güzel 'köşesine' mazhar olabilmeniz dileğiyle Hayırlı cumalar Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya Belli BaşlıBabasının veya ikisinden birinin kabrini her günleri ziyaret edenin günahları af olurHaklarını ödemiş olur inş’ Allah cumanızı kabul ve kutsal eylesin Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizi de o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle Cuma'mız Mübarek Olsun Hayırlı Cumalar Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardırCuma’nın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah Tüm kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım Hakkımızda en bahtı açık kapıyı aç Uğurlu cumalar dilerim