Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diken ustunde oturmak ne demek

Diken ustunde oturmak ne demek
0
248

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Diken ustunde oturmak anlamı, Diken ustunde oturmak tanımı, Diken ustunde oturmak acıklaması, Diken ustunde oturmak deyimi

Diken ustunde oturmak : Bir yerde tedirginlik duymak, her an kalkmak durumunu belirtir olmak, huzursuz olmakİnan, diken ustunde oturuyorum şurada

Similar threads

Ağır Oturmak Anlamı Ağır Oturmak Deyimi Ağır Oturmak Deyimi ne demek Ağır Oturmak Deyiminin Anlamı uslu olmak,ağırbaşlı durmak anlamında kullanılan soz
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Aşığı Cuk Oturmak ne demek Aşığı Cuk Oturmak sozluk anlamı Aşığı Cuk Oturmak nedir Aşığı Cuk Oturmak deyiminin acıklaması, anlamı: Aşığı Cuk Oturmak,işi ok olumlu bir bicim almak anlamına gelir
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Ruyada Divanda Oturmak ne demek Ruyada Divanda Oturmak ne anlama gelir Ruyada an ustunde olduğunu goren kimseye daha once elinden cıkmış olan şey geri doner Ruya sahibi evlenmeyi duşunen bir kimse ise, bu ruya bir kadınla evlenmeye delalet eder Bir anın ustunde olduğunu ve anda yatak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Babaları Ustunde Olmak Deyiminin Anlamı nedir Babaları Ustunde Olmak ne demek Babaları Ustunde Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her haliyle belli olmak ornek; İş meselesini konuşamadım, cunku babaları ustundeydiodasına girdiğimde
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Babası tutmak anlamı,Babası tutmak nedir,Babası tutmak deyimi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her haliyle belli olmak İş meselesini konuşamadım, cunku babaları ustundeydi odasına girdiğimde
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt