Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Babası tutmak ne demek

Babası tutmak ne demek
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Babası tutmak anlamı,Babası tutmak nedir,Babası tutmak deyimi

Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her haliyle belli olmak

İş meselesini konuşamadım, cunku babaları ustundeydi odasına girdiğimde

Similar threads

Babaları Ustunde Olmak Deyiminin Anlamı nedir Babaları Ustunde Olmak ne demek Babaları Ustunde Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her haliyle belli olmak ornek; İş meselesini konuşamadım, cunku babaları ustundeydiodasına girdiğimde
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
B Harfi İle Başlayan Deyimler B Harfindeki Deyimler Baba adam: Ağır başlı, iyi yurekli, olgun, hoşgorulu, yaşlıca adamNe baba adammış meğer, ailesinden değil, komşularından bile kimseyi ihmal etmedi Babası tutmak (veya babaları ustunde olmak): Cok fazla ofkelenmek, kızgınlığı her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Elinden tutmak anlamı,Elinden tutmak nedir,Elinden tutmak deyimi Elinden tutmak: 1 Destek olmak, ilerlemesi icin yardımda bulunmak 2 Yurumesine, kalkmasına, inmesine, cıkmasına yardım etmekHayatım boyunca elimden tutan olmadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
altın babası deyim altın babası deyiminin anlamı altın babası deyimi ne demek Altın babası: Cok zengin, parası cok olan kimseAdam altın babası, her istediğini kolayca yaptırıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
İfrit olmak ne demek,ifrit olmak anlamı,ifrit olmak deyimi İfrit olmak: Cok ofkelenmek; aşırı olcude, kendini kaybedecek kadar sinirlenip kızmakİfrit oluyorum şu adamın hareketlerine
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt