Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Didim Amfi Tiyatro Ekranların Sevilen Programına Ev Sahipliği Yapacak

Didim Amfi Tiyatro Ekranların Sevilen Programına Ev Sahipliği Yapacak
0
138

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Didim Amfi Tiyatro, TELE1'in sevilen programı Anında Manşet'e konut sahipliği yapacak. Programın konukları CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Mersin Milletvekili Ali Yetenekli Başarır, Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Bupar Araştırma Lideri Erdal Akaltun, televizyon programcısı Metin Uca ve siyaset bilimci Sedef Kabaş olacak.

Kültür ve sanatın merkezi Didim Amfi Tiyatro, TELE1'in sevilen programı Anında Manşet'in yeni kısmına mesken sahipliği yapacak. Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı program canlı olarak 29 Ağustos Pazartesi günü saat 21:00'da izleyiciler ile buluşacak.

Didim Belediyesi konut sahipliğinde gerçekleşecek programda birbirinden ünlü konuklar da yer alacak. Türkiye gündeminde yaşanan son dakika gelişmelerin tartışılacağı programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Mersin Milletvekili Ali Becerikli Başarır, Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Bupar Araştırma Lideri Erdal Akaltun, televizyon programcısı Metin Uca ile irtibat ve siyaset bilimci Sedef Kabaş konuk olarak katılacak.

Tüm vatandaşları Didim Amfi Tiyatro'nun eşsiz atmosferinde gerçekleşecek olan programı canlı olarak izlemeye davet eden Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, "Haziran ayında açılışını gerçekleştirdiğimiz Didim Amfi Tiyatro, eşsiz bir aktifliğe daha konut sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Usta sunucu Tuncay Mollaveisoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan ekranların sevilen programı Anında Manşet, bugün Didim Amfi Tiyatro'dan tüm Türkiye ile buluşacak. Milletvekillerimiz Mehmet Akif Hamzaçebi ve Ali Becerikli Başarır, Bupar Araştırma Lideri Erdal Akaltun, televizyonların sevilen yüzü Metin Uca, bağlantı ve siyaset bilimci Sedef Kabaş ile tüm Didimlilerin sesi olmak üzere kendi şahsımın konuk olacağı programı vatandaşlarımız da canlı olarak takip edebilecek. Kentimizde olan tüm vatandaşlarımızı Didim Amfi Tiyatro'dan, çok bedelli Türk milletimizi de ekranları başında programı takip etmeye bir defa daha davet ediyorum" dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı