Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DeRmaNımSın....

DeRmaNımSın....
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
DeRmaNımSın 1549071194 1549071194 dermanimsin5c54f35f22505dermanimsin5c54f35f22505 http:i43tinypiccomiwu5nt Esme seher yeli esme yar bu bahar bana küsme Ben gönlümü sana verdim hayırsız yar beni üzme Ben gönlümü sana verdim vefasız yar beni üzme ​​ Dermanımsın dermanımsın dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın​ ​Çalamazsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme esinti gibi el çekmez nazlarını Sadakatsiz yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini ​ Dermanımsın​ Yar gel etme yar Bir sitem bir ayaklanma etme yar Sol yanımsın gitme yar Dermanımsın dermanımsın dermanımsın Alnımın yazısı fermanımsın Çalamazsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme esinti gibi el çekmez nazlarını Sadakatsiz yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini dermanımsın ​ Alnımın yazısı fermanımsın Çalamazsın benim gibi bu gönül sazlarını Bir durup esme rüzgâr gibi el çekmez nazlarını Sadakatsiz yar alıp gitme elimden ellerini Eller sevemez ben gibi yüzünde benlerini ​ alinti​  

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt