Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derin Dondurucu İçin Kapya Biber

Derin Dondurucu İçin Kapya Biber

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
derin-dondurucu-icin-kapya-biber.jpg

Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi İçin Malzemeler

• 3 kilo kapya biber
  • 1 litre kaynar su
  • 1 litre buzlu soğuk su

Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kapya biberleri yıkayıp saplarını ve çekirdeklerini iyice temizledikten sonra yemeklik doğradım.
  2. Biberleri kaynayan suya aktarıp 3-4 dakika haşladım. Kevgirle biberleri soğuk suya aktarıp şokladım.
  3. Ardından süzüp buzdolabı poşetine koyup bir pipetle havasını aldım ve ağzını sıkıca düğümledim.
  4. Derin dondurucuya kaldırdım.
Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1/2 (yarım) kapya biber7 adet köy biberi1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları yıkayıp baş ve sap kısımlarını temizledim ve küp küp doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1 litre kaynar su1 litre soğuk su Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabağı şoklama yöntemi ile saklamak hem çok pratik hem de kışın çok kolaylaştırıcı oluyor. Bu şekilde tadını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Yemeklik Kapya Biber (Derin Dondurucu İçin) Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda kapya biber *Buz dolabı poşeti Yemeklik Kapya Biber (Derin Dondurucu İçin) Tarifi Yapılışı Biberleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarıyoruz, minik minik doğrayıp her poşete 1 adet koyup buzluğa atıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Derin Dondurucu İçin Limonatalık Tanımı İçin Malzemeler Derin dondurucuda saklamak için; 14 tane portakal14 tane limon Limonata hazırlamak için; Derin dondurucuya kaldırdığımız bir poşet limonatalık karışım1 su bardağı toz şeker3 litre su Derin Dondurucu İçin Limonatalık Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Kapya Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 2,5 kilo kapya biberi1,5 su bardağı sıvı yağ2.5 su bardağı üzüm sirkesi2 yemek kaşığı tuz5 -6 adet sarımsakYarım demet maydanoz Kapya Biber Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kapya biberini ilk 2’ye bölüp, çekirdeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt