Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derin Dondurucu İçin Kabak

Derin Dondurucu İçin Kabak

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
derin-dondurucu-icin-kabak.jpg

Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi İçin Malzemeler

• 3 kilo kabak
  • 1/2 (yarım) kapya biber
  • 7 adet köy biberi
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı

Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabakları yıkayıp baş ve sap kısımlarını temizledim ve küp küp doğradım. Biberleri de yıkayıp yemeklik doğradım.
  2. Sebzeleri tencerede karıştırıp üzerine zeytinyağı gezdirdim. Orta ateşte. Soteledim. Arada karıştırdım dibini tutmaması için.
  3. Kabakların dirilişi geçince ocağı söndürdüm. Kabaklar biraz suyunu salacaktır. Suyu süzdüm.
  4. Soğuyan soteyi buzdolabı poşetlerine aktarıp bir pipet yardımıyla havasını aldım. Kış için kabağım hazır ???? bizim gibi kabak severler için çok pratik bir tariftir. Kışın kullanacağım zaman çözdürmeden yemeğe katıyorum. Sağlık afiyet olsun ????.
Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1 litre kaynar su1 litre soğuk su Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabağı şoklama yöntemi ile saklamak hem çok pratik hem de kışın çok kolaylaştırıcı oluyor. Bu şekilde tadını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kapya biber1 litre kaynar su1 litre buzlu soğuk su Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kapya biberleri yıkayıp saplarını ve çekirdeklerini iyice temizledikten sonra yemeklik doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Malzemeler 1 kg ıspanak (ben uygun fiyatlı bulunca alıp bu sistemle dondurucuya atıyorum )1 yemek kaşığı sirkeBuzdolabı poşeti Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ispanaklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Antep Metodu Yaprak Sarması (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Malzemeler 500 gr salamura yaprak2 adet soğan5-6 diş sarımsak1 yemek kaşığı antep salçası2 su bardağı pirinç1 çay bardağı zeytinyağı1 tutam tuz1 tutam karabiber1 tutam pul biber Antep Metodu Yaprak Sarması (Derin Dondurucu İçin)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Atıştırmalık Kabak (Glütensiz) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yeşil kabakTuzKarabiberNaneKimyonZeytinyağı Atıştırmalık Kabak (Glütensiz) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları yıkayıp küp şeklinde doğradım. Baharatları ekleyip iyice harmanladım. Zeytinyağında kavurdum. Küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt