Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereotlu Kabak Çorbası

Dereotlu Kabak Çorbası
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
dereotlu-kabak-corbasi.jpg

Dereotlu Kabak Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet orta uzunluk kabak
  • 1 adet havuç
  • Yarım demet dereotu
  • 2 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı tutam karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 litre su

Dereotlu Kabak Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Havuç ve kabak rendenin küçük yeri ile rendelenir.
  2. Tencereye sıvı yağ konulur ,rendelenen havuç ve kabak 5 dk kavrulur.
  3. 2 litre su tencereye eklenir.
  4. Kaynayana kadar bekleyin kaynadıktan 5dk sonra bir kasede 3 kaşığı un ile 2 bardak sütü düzgünce karıştırın.
  5. Bu karışımı tenecrenin içine döküp güzelce karıştırın, tereyağı, tuz ve baharatları ekleyin karıştırarak 10 dk pişirin.
Afiyet olsun hakikaten mükemmel.
 
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt