Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereotlu Kabak Çorbası

Dereotlu Kabak Çorbası
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
dereotlu-kabak-corbasi.jpg

Dereotlu Kabak Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet orta uzunluk kabak
  • 1 adet havuç
  • Yarım demet dereotu
  • 2 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı tutam karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 litre su

Dereotlu Kabak Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Havuç ve kabak rendenin küçük yeri ile rendelenir.
  2. Tencereye sıvı yağ konulur ,rendelenen havuç ve kabak 5 dk kavrulur.
  3. 2 litre su tencereye eklenir.
  4. Kaynayana kadar bekleyin kaynadıktan 5dk sonra bir kasede 3 kaşığı un ile 2 bardak sütü düzgünce karıştırın.
  5. Bu karışımı tenecrenin içine döküp güzelce karıştırın, tereyağı, tuz ve baharatları ekleyin karıştırarak 10 dk pişirin.
Afiyet olsun hakikaten mükemmel.
 
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt