Deniz Kabukları Sana bahsettigim yeri hatırlıyormusun,hani şu düşlerimde gördügüm?Nerede oldugunu asla anlayamadıgım lakin gitmem gerektigine inanadıgımKaybolmuş sevgilerden ve yitik tutkulardan uzak,minik bir rıhtımın kenerına kurulu olanHatırlıyorsun degil mi? En azından anımsıyor olmalısınYakamozun yüzünde oldugu akşamlarda,gözlerinde çağırmak ne aradıgını bilmemezligimi Senden beklemek bütün aradıklarımın ve dogru olanların cevaplarınıSonra minik deniz kabuklarına yüklenmek içimdeki mtluluk taneciklerini ve gizlemek onları yalnızca kabukları yaşlı kaplumbagaların girdigi sahillereKüçük bir kızımızın olmasını isterdim,neresi oldugunu bilmedigim bu yerde Deniz gözlerinde güneşin parladıgı deniz gözlerinde yagmurun agladıgı Öylesine sevmişimki seni; öylesine unutturmuşsun ki kendimi,küçük kızımızın büyüdügünü oysa sakladıgımız küçük deniz kabuklarını buldugumda anlamıştımVe o gittiginde buldugu küçük mtluluklarla başka sahillere,biz seninle yeniden saklamalıyız minik deniz kabuklarına mutluluklarımızı, bir taraftan da kısık kısık gülerek Kimbilir neler gizli o küçük deniz kabuklarında düşlerimde gördügüm,sonuna ulaşamadıgım,uyandıgını agladıgım ve agladıgım Derhal oradayım benHani şu senin hatırlamakta güçlük çektigin benimse her akşam düşlerimde gördügüm,rıhtım kenarındaki kasabadaBiliyor musun,burası hiç de düşümdeki gibi degil sensizkenNe kapım çalınıyıor ne hatırım soruluyorHerşey pek kolay fakat,ne minik kabukları var mutluluklarımızla doymuş olan,ne de büyüdügünü anlamadıgım küçük kızımKimsesiz tanıdık olmayan sahillerde yüzümde oluşan yakamozda arıyorum sensizligin çareleriniDenizle benzer meyhanede içen iki arkadaş gibiyizAma o dayanıksız,daha sabahleyin olmadan sızıp kalıyor veazgın dalgalara bırakıyor yerini sakin sulara Martılarla kahvaltı ederken de sen varsın aklımda Onlara soruyorum nerede oldugunu şair ?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.