Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın Aynur Aydın ile barıştı! Pırlanta hediye etti!

Demet Akalın Aynur Aydın ile barıştı! Pırlanta hediye etti!
0
133

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Ttxkk_1569052954_3387.jpg

Ünlü şarkıcı Demet Akalın bir süredir küs olduğu meslektaşı Aynur Aydın ile barıştı. İşte, haberin ayrıntıları...

Geçmişte araları kırgın olan ünlü şarkıcı Demet Akalın ile meslektaşı Aynur Aydın, sosyal medya üzerinden barıştıklarını takipçilerine duyurdu. Demet Akalın'ın bir radyo kanalının düzenlediği ödül töreninde aday gösterilmeyen şarkıcı Derya Uluğ'a destek verip Aynur Aydın'ı itmesi ikilinin aralarına kara kedi sokmuştu. Aynur Aydın bu durum üzerine hesabından Akalın'a atfen,"Senin benimle derdin ne? Yıllardır bitmedi bana olan nefretin! Ben sana ne yaptım da geldiğim ilk günden beri benimle uğraşıyorsun? Bunun için benim sana bir kötülüğüm dokunması gerek, öyle değil mi? Tekrar soruyorum. Ben sana ne yaptım?"şeklinde paylaşımda bulunmuştu. Ayladır küs kalan ikili çıktıkları yemekle barıştı.

N4OJh_1569053471_7453.jpg

Aynur Aydın, Demet Akalın'ın kendisine hediye ettiği pırlanta yüzüğü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

İŞTE O PAYLAŞIM;

h9wKM_1569053568_7766.jpg

Similar threads

Ünlü müzikçi Demet Akalın bir vadedir küs olduğu meslektaşı Aynur Aydın ile barıştı. İşte, haberin ayrıntıları... Geçmişte araları kırgın olan ünlü müzikçi Demet Akalın ile meslektaşı Aynur Aydın, toplumsal medya üzerinden barıştıklarını takipçilerine duyurdu. Demet Akalın'ın bir radyo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Deniz Seki'yle kavga eden şarkıcı Çağla'yı programına davet edince ortalık karışmış ve Seki Akalın'a küsmüş, ardından birbirlerini takipten çıkmıştı. Önceki gün menajeri Taylan Güçeli'yi kaybeden Seki, Akalın'a zeytin dalı uzattı. Ekranların en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Deniz Seki'yle kavga eden şarkıcı Çağla'yı programına davet edince ortalık karıştı. Seki Akalın'a resti çekti ve şarkıcıyı sildi. Akalın'dan ise çok sert karşılık geldi. Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Demet ve Alişan İle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Şarkıcı Berkay Şahin, 50 bin TL'lik saat polemiğinden dolayı dargın olduğu Demet Akalın hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, kendisine yöneltilen Demet Akalın sorularına yanıt verdi. Şahin, saat krizi yaşadığı Demet Akalın ile aynı sahneye çıkar mı sorusuna, “O konu benim için bitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Şarkıcı Demet Akalın, uzun yıllardır dost olduğu Berkay ve eşi Özlem Ada'ya aldığı saati sattığı için arkadaşlığı bitirmişti. Akalın, popçu Berkay ile arasındaki hediye saat krizine son noktayı koydu. Demet Akalın, 16 Temmuz’da kızı Zeynep’i dünyaya getiren Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e 50...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt