Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın Aynur Aydın ile barıştı! Pırlanta hediye etti!

Demet Akalın Aynur Aydın ile barıştı! Pırlanta hediye etti!
0
134

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
Ttxkk_1569052954_3387.jpg

Ünlü müzikçi Demet Akalın bir vadedir küs olduğu meslektaşı Aynur Aydın ile barıştı. İşte, haberin ayrıntıları...

Geçmişte araları kırgın olan ünlü müzikçi Demet Akalın ile meslektaşı Aynur Aydın, toplumsal medya üzerinden barıştıklarını takipçilerine duyurdu. Demet Akalın'ın bir radyo kanalının düzenlediği armağan merasiminde aday gösterilmeyen müzikçi Derya Uluğ'a destek verip Aynur Aydın'ı itmesi ikilinin aralarına kara kedi sokmuştu. Aynur Aydın bu durum üzerine hesabından Akalın'a atfen,"Senin benimle derdin ne? Yıllardır bitmedi bana olan nefretin! Ben sana ne yaptım da geldiğim birinci günden beri benimle uğraşıyorsun? Bunun için benim sana bir kötülüğüm dokunması gerek, o denli değil mi? Tekrar soruyorum. Ben sana ne yaptım?"şeklinde paylaşımda bulunmuştu. Ayladır küs kalan ikili çıktıkları yemekle barıştı.

N4OJh_1569053471_7453.jpg

Aynur Aydın, Demet Akalın'ın kendisine ikram ettiği pırlanta yüzüğü çevre medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

İŞTE O PAYLAŞIM;

h9wKM_1569053568_7766.jpg

Similar threads

Ünlü şarkıcı Demet Akalın bir süredir küs olduğu meslektaşı Aynur Aydın ile barıştı. İşte, haberin ayrıntıları... Geçmişte araları kırgın olan ünlü şarkıcı Demet Akalın ile meslektaşı Aynur Aydın, sosyal medya üzerinden barıştıklarını takipçilerine duyurdu. Demet Akalın'ın bir radyo kanalının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Deniz Seki'yle kavga eden şarkıcı Çağla'yı programına davet edince ortalık karışmış ve Seki Akalın'a küsmüş, ardından birbirlerini takipten çıkmıştı. Önceki gün menajeri Taylan Güçeli'yi kaybeden Seki, Akalın'a zeytin dalı uzattı. Ekranların en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Koronayı atlatır atlatmaz soluğu Dubai'de alan Demet Akalın tekrar gündeme bomba üzere düştü. Lüks bir otelde tatil yapan Akalın'ın toplumsal medyadaki paylaşımında dikkat çeken tek taşının fiyatı ise ağızları açık bıraktırdı. Bursa'da Uludağ tatilinde korona'ya yakalandıktan sonra tedavisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Magazin gündeminde sıklıkla kendinden bahsettiren ünlü müzikçi Demet Akalın'ın lüks Dubai tatili dikkat çekti. Eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira Kurt ile bir arada Dubai'de tatile çıkan Demet Akalın, Instagram hesabında takipçileriyle memnunluk karelerini paylaştı. 48 yaşındaki Demet Akalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Müzikçi Berkay Şahin, 50 bin TL'lik saat polemiğinden ötürü dargın olduğu Demet Akalın hakkında konuştu. Ünlü müzikçi Berkay Şahin, kendisine yöneltilen Demet Akalın sorularına karşılık verdi. Şahin, saat buhranı yaşadığı Demet Akalın ile tıpkı sahneye çıkar mı sorusuna, “O husus benim için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt