Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Delikanlı nickler kısa

Delikanlı nickler kısa
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Delikanlı nickler kısa delikanlı nickler kısa delikanlı nickler Sevgili melek'ler, bu gün delikanlı havanızda mısınız ve msn'nizde delikanlı nickler mi istiyor sunuz ve kısa olsun diyor musunuz? O halde içten adrestesiniz, çünkü size bu sayfamızda kısa delikanlı nickler sunuyoruz 1549282958 1549282958 delikanlinicklerkisa5c582e9289ebedelikanlinicklerkisa5c582e9289ebedelikanlinicklerkisa5c582e9289ebe ^Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz ^Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete pi Moda olmuş hakedenin hayatıma sokarım haketmeyenin hayatına sokarım Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir,Delilanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır ﻉтяαF'đα Ǻятįѕт ¢σк, Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır ๑ஐ◄███▓▒░ Benİm Gİbİ Delİyİ Google'da Arasan Bulamazsin ๑ஐ◄███▓▒░ кαç тαвυт göмüℓє¢єк уєяαℓтıηα νє кαç кιşι gι∂є¢єк нαвєяѕιz υzαкℓαяα? кαç уαℓαη уıкα¢αк güνєηℓєяι? кαç ѕαтıя уαzıℓα¢αк кα∂єя кιтαвıηα νє кαç ∂υα є∂є¢єкѕιη тαηяıηα,кαç ∂αмℓα gözуαşı ∂öкє¢єкѕιη υğяυηα؟кαç уαяıη вєкℓєує¢єкѕιη؟ ѕσηяαℓαяα кαç ∂αмℓα gözуαşı GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim cümbür cemaat adam olacak bu dünyada herşey biter ama bitmez Kız diye siklet verenin Güzel diye Kaşar sevenin Para diye arkadaş satanın Sultan olsa tahtını Kral olsa devletini beceririm KIM DEMISKI SARHOSLUK KÖTÜ SEYDIR ANCAK BEN HERSEYIMI AYIKKEN YITIRDIM Derdi Olanı Dinlerim Derde Yol açanı siler Geçerim HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim Ya Bütün Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim Usturama Jileti TakarımGövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım iSTANBuL CoCuĞuYuZ BiZ GüNGöRMüŞüNDeN HeMDe İZBe KöŞeLeRiNDeN DoĞuP LaGa LuGa YaPMaYa GeLMeDiK BuRaYa HAYAT BİR HIKAYE,HERNEYSE ARTI UZATMAYIM ^FENA ŞANSta olmasa KISMET yüzü görmiyeceğiz ^Pİlik PARAYLA OLSA TEKRAR YAPARDIK ^KATRANI ISITMAKLA OLMAZ ŞEKER, CİNSİNİ CİNSİNE ÇEKER ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KADAR ßiLe UZAK KalamaM GözleriNeiÇiNe TASA oLacaK SaNa SoN ßakışıM! KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH'i KUVVET, FatiH'i TeK oLmaLıuNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR AMA HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR! aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe! iSkeletleR DiyarınDa ßiR eT ParçasıyıM! MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR, YalnızlıK GittiğiN YoldaN KazançNoN VogLio NessuNo CHe Mi aDdolaRa Mai! uÇurumuN KenarınDa Da oLsaN SırF HayaTa GıcıKLıK oLsuN DİYe GüLümSe! FarkımıZ TarzımıZ BiziM MoLLaaRaPLı oLmamıZ Ya KaN KustururuZ Veya Bütün SustururuZ ßu HususTa Ne Kaide NeDe KraL TanırıZ! aLtı EvLiya, üsTü EşkiYa, iŞTe ßuraSı MoLLaaRaP, Derhal DağılıN uLeyNnN! KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM! EğeR ßiR YerDe Küçük aDamlarıN ßüyüK GölgeleRi oLuşuyorSa, oRaDa GüneŞ ßatıyoR DemektiR!ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ Arkadaş DeriZ CaN VeririZ Ancak Arkadaş uNutunCa öLürüZ! ßabaMa DedimKi; ßeniM DeğeriM Ne DEK? DünyalaR DEKDeDi PeKi DünyanıN DeğeRi Ne DEK? DediM ßeŞ PaRa eTmeZDeDi aNadaN DoğmaK, Ölmek iÇindiRYaşamıN uZunluĞu Yok, NasıL YaşandıĞı öNemlidiRHayat BiR Öykü, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?Hayat aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, Zaman Zaman aĞlatıRYiğitlik VurmakLa, aĞalıK VermekLe oLuRCeplerDe ResmimiZ aLemDe iSmimiZKaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi! ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDıKalaNa GiT, GideNe KaL DemeM! SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN güzel eSeridiR! vaktiyle PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, bundan böyle ßiZ NerDe PiyaSa oRDa! DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM! aSlanlaRa söz VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM!  

858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt