Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DEKOR yarışması

DEKOR yarışması
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
DEKOR yarışması Sevgili melekler mekanının güzel melekleriYepyeni bir yarışmamızla sizlerleyizMekanımızın en hoş dekoruna sahip olan üyeyi seçiyoruzEvinizin her hangi bir köşesini yada evinizdeki en hoş dekor eşyasının resmini çekiyorsunuz ve bana pm(özel mesaj)ile yolluyorsunuzYarışmaya katılanlar sıcacık kalacaktırBana gelen resimleri ben anket şeklinde sizlere sunacağım ve birinciyi sizler seçeceksiniz​ Burayı tıklayarak bana ulaşın:MEÇHUL YARIŞMA KURALLARI YARIŞMAYA HERKES DAHİLDİR YÖNECİLER ADMİNLER VS Kendi evinize ait olacak diğer yerden seçme parça yapılmayacaktır Yarışmaya katılan birey adını açıklamayacaktır(yarışma sonunda açıklanacaktır) ÖDÜLLER: Yarışmayı kazanana 5 bin rep *Bir ay boyuncada sitedeki rengi değişerek isminin aşağı Müsabaka Kazanmış Melek yazılacaktır Yarışmanın; Başlama tarihi:5 aralık Bitiş tarihi: 15 ocak 2010 ​ MMYÖNETİMİ MEÇHUL​  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt