Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cübbeli Ahmet Hoca Sözleri

Cübbeli Ahmet Hoca Sözleri
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cübbeli Ahmet Öğretmen Sözleri bu konu cübbeli Ahmet Hocanın söylediği sözlere yer vermektedir Söyledikleri sözler ve yaşantısı ile kiminin ilgisini kiminin de tepkisini çeken Cübbeli Ahmet hoca nın sizlere söylemiş olduğu sözleri paylaşıyorum 1549096962 1549096962 cubbeliahmethocasozleri5c5558071fc1dcubbeliahmethocasozleri5c5558071fc1d cubbeliahmethocasozleri5c5558071fc1d 1Adam tutturdu sen mehdimisin diye? ya benden mehdi olur mu? şekerim tavan, heryerim dökülüyor Benden mehdi olursa vay ümmetin haline 2Ben öldükten daha sonra kabrime gelip, öğretmen haklıymış dersiniz ama iş işten geçmiş olur 3Cehennemden en son çıkan sona kalan dona kalır sanıyor Cennette nereye sıkışacağız, yer yok zannediyor 4Dün yaptığınız şey size hala mükemmel görünüyorsa, bugün yeterli değilsiniz demektir 5Ey ümmet, sizin için bilmedikleriniz hususunda korkmuyorum, ama bildiklerinizi nasıl tatbik ediyorsunuz, ona dikkat edin! 6Biz konuşmaya devam ederiz İsteyen sever, isteyen söver 7Boş Yere üzülme, her iş Haktandır, böylece olmasında sayısız hikmet vardır 8Cennet bedava gelen yok Cehenneme zor kullanarak para verip te giren fazla 9Çarşaf giymenin lazım olduğunu anlayışlı olmak ilimdir, giymek edeptir, ikisi pat diye şeriattır 10Diyalogcuların amacı; Yahudi ve Hristiyanlarıda “CENNETE” sokmaktır Fare yuvasına sığmamış, kuyruğunada süpürge bağlamış 11Edison’un ampülünü anlata anlata bitiremediler Allah (cc)’ın güneşinden haberleri yok 12Gençken işim var, yaşlıyken çişim var Prostat oldu camiye gelemiyor Gençken gelme, ihtiyarken gelme, ölünce geleceksin musallaya Soracak hoca; Nasıl bilirdiniz? Camide hiç görmedik ancak herifi nasıl bilelim 13Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul’u fetih ediyor Devir açıp, çap kapatıyor Bizimkiler 21 yaşında evin yolunu bulamıyor 14Hocam cübbeli ismi nerden geliyor? Terzi dükkanında 3 tane Ahmet olunca onlar da cübbe giymeyince ayırsınlar diye, Hangi Ahmet? Cübbeli Ahmet oldu kalışı burdandır 15Aşure de yemeseniz, Hicri Yılbaşı’ndan haberiniz olamayacak Ben bir hadis söylerken 40 kaynağa dayanıyorum, adam kalkmış kaynaksız duvara dayanarak konuşuyor 16Dokuz yaşından beri vaaz ediyorum Bu güne kadar vaaz’dan para olmak nasip olmadı Rabbim bundan sonradan da nasip etmesin 17Fakat, magazin, magazin Sıfırı tüketmiş adamlar reyting yapmak için İlmi yok, bir şeyi yok! Seviyesiz seviyesiz 18Yaşam sigortası dua ya bakın hele SubhanALLAH! Ben diyor: ‘ayn’ları şöyle çıkartırım, tecvidim iyidir’ Bize de diyorlar: ‘ayn çıkartabilir misin?’ Biz de diyoruz ki; Süre müsait (Cübbeli Hoca burada okkalı bir ‘ayn’ çıkartıp cemaati güldürüyor) yok’ Benim vaktim mi var senin gibilerle uğraşmaya! 19Adam çıkmış kadına; Bir Tanrı’ya taptım, bir sana taptım biyor Ağzından çıkanı kulağı duymuyor! Bu sözler adamı dinden çıkarır Şirk’in haricen hiç bir günah, sevapları bozmaz! 20Müslümanları rezil ettin! Bidat ehli reformist bozuk adamları Müslümanlara dinlete dinlete yedi yıl bu millet ne çekti senden! Tevhid ehli, bağımsızlık pervasız ve şartsız ALLAH CC’a ait olduğunu kalbiyle tastik, diliyle ikrar ve hareketiyle kanıt edendir 21İlle de şu iş şöyle olsun deme! Eğer o iş, istemediğin şekilde olmuşsa, hiç üzülme, Hakkın takdirine razı ol! Bu işler niye böyle deme Bunlar defalarca böyle Mühim olan işin sonudur 22Adam bana silah çekse bende ona silahımı çekerim Siz derhal dersiniz oysa öğretmen tabanca mı taşıyor? Benim silahım KELIMEI ŞEHADET 23Mazlumun duasından sakının Çünkü onun duasıyla Allah arasında perde yoktur Şüphelenenin duası red olunur Cübbeli ahmet öğretmen aman dikkat! 24Adama soruyorum; Niçin namaz kılmıyorsun? Diyor fakat; şimdilik düşünmüyorum hocaefendi Kutsal sanki evlenme önerge ahlak 25Bana, arkandayız hocam, arkandayız! diyorlar Ee mübarek, biride önümüze sper olsun yaa 26Sen karı kız fikir şirk olmuyor da Ben Allah (cc) ve resülünü düşününce mi şirk olcak? Vahhabilere! 27Keramet haktır, red eden ahmaktır 28İlim ancak cehaleti giderir, ahmaklığı değil! Peki Ahmak kime denir? Ahmak, kusur yapan değil, hatada ısrar edendir 29Beni sevmiyor, sevmesin beni sevmek iman şartı mı ama? Sevmeyince gevurmu olacak 30Adam geliyor: “Hocam beni aydınlatsana!” Seni kim kararttı da ben aydınlatayım Dinlersen sapık hocaları kararırsın tabii 31Güler Yüzlü almak kusurları af ile yerine getirmek sünnettir 32Size sorsak Rasul’ı ne dek fazla seviyorsunuz? Hepiniz canımızdan fazla seviyorum dersiniz Ondan sonrada her naneyi yersiniz 33Eksik yiyip içen eksik uyur, hantallıktan kurtulur, zihni açılır, rahmet saçılır 34Neyin kerametini arıyorsun? Bu değin kafirin içinde İslam’ı yaşamak en büyük keramet 35Müslüman okeye dördüncü arayacağına, namaza ikinci arayıp cemaat olsaydı, bugün hiçbirimiz bu halde olmazdık 36Ya rabbi bizi islama hasım değil, hısım eyle Yıkanlardan yok yapanlardan eyle Amin 37Teknoloji pek gelişti oysa adam herşeyin yolunu buluyor Cami’nin yolunu bulamıyor 38Sizin namussuzluğunuzun freni yokki orda dursun, cehenneme gidene kadar durmayacaksınız! 39Adam ölünce gazetede yayınlatıyorlar “Ölümsüz istirahatgahına gitti” ne biliyorsun “Ebedi izdırapgahına” gitmediğini 40Onu vekil edip kadere razı olarak hoş dayanmak hoş, bundan gayrısı manâsız 41Günde 24 bin nefes alıyoruz Acilen bu değin nefesi alırken kimse yorulmuyor, uyurken bile canım çıktı nefes almaktan diyen yok 42Bir soru sorarsınız bilmiyorum diyebilirim Hadiste diyor ki; Bilmiyorum seslenmek ilmin yarısıdır 43Hadis söylüyorum kaynağı ne diyor? Ebu nuaym diyorum oda ne diyor sineğin anası sen ne anlarsın kaynaktan 44Şeytan olmasaydi, insanlari kötülüğe kim götürecekti? 45Hodri meydan çekiyor bana! Yav, meydan neredeki hodri yapıyorsun sen! Meydan değil ama! Senin alanın bakımlı! Sen ne biliyorsun da ne konuşacaksın? 46Müslümanların bütün ümitlerini kırdın! Adam diyor; Kızgınlığım geçmedi, illa bu karıyı keseceğim Ne kesiyorsun? Sen ya! Pırasa mı bu? 47Kötüdür gaflet, agâh ol gayet, arayan bulur Mevlayı elbet 48Ya Rabb! bir yudum dua’mda bir yudum Nur’unu ver, ver de bi çare feryadımda gönlüm ferahlasın Amin 49Sabredersen evliya olursun Sabretmezsen eşkiya olursun 50Ölümü göze alamayan bir ordudan korkma lakin ölümü göze alan bir kişiden kork Ben ölümü göze almakla bu davanın amiriyim 51Sabaha değin karıları kızları düşünüyorsun da gevur olmuyorsun da evliyayı düşününürsen niye gevur oluyorsun yaw Allah Allah(cc) 52Kendini beğeniyorda, kendisini yaratanı Allah (cc)’yi şeriatını beğenmiyor! 53Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,veya yazılmaya layık şeyler yap 54Beyinsizler! Çareyi değişim’da buldular Dün Mühafık olanlar, bugün Modern oldular 55Yarın füze de çıksa binerim Ondan daha sonra aaa ne bakacaksın bana el sallarım giderim 56İbni cavit ra ne diyor5 vakit namazın ezanında müezzin eşhedü derken Allah cc habibini kendi namına kattı düşünsene bunu acilen resulullaha inanmadan cennete girecek NAH girer hiç bi hoca sokamaz 57oruç tutmadın, zekat vermedin, namaz kılmadın açtın ellerini havaya kim kabul edecek? 58Allâhu Teâla sana yüzde yüz kabul bir dua hakkı verse gidip ÖSS için kullanırsın , Allah seni ! bu değin ucuzcu olma 59Dayanamıyorum illa Gıybet Yapacam Diyorsan Ananı Babanı Gıybet et de Hiç Olmazsa Sevaplar Yabancıya Gitmesin 60Adam çıkmış benim sakalıma anarşist sakalı diyor! Ya ne anarşist sakalı? Bu Muhammed Mustafa (sav)’in Sakalı 61HER SECDEYE BiR KÖŞK HER KÖŞKÜN 60 BiN KAPISI VAR EE HOCA NE YAPCAZ BU DEK KÖŞKÜ ARTI GELiRSE BANA VERiRSiNiZ 62bizimkiler deli öğretmen ne dese amin diyor Hoca Allah belanı versin dese amin diyecek Kulağını açmıyor Kulağıyla dinlemiyor Sorarlar adama nerenle duyuyorsun be mümin 63yüzmek için havuz yaptırmak israftır diyen bir diğer hocaya cevabı: mandalara müsriflik olmuyorda bana mı israf oluyor 64bu ibadetleri yaparsan cennete köşk verilir diyorsun adam bir defa yapıp bırakıyor nasılsa garantiledik iki köşk yetkisiz oluversin diyor 65''hadiste diyorki midenizin 3te birini yemek yemek 3te birini su 3tebirini havaya ayırınbizimkiler midenin 3te'3'ü yemek, suyu içiyor diğer organlara taşıyor sonradan sofrada boom sesi noldu ? kemer patladı'' 66ateşli kızları seviyorsan cehenneme git 67ömer çelakıl hocam acilen 19+22+39 80 bu da abese suresinde lazerin icadından bahsediyor işte ca?? ca namaz kılmayanları cehennemde koskocoman azaplar bekliyor öç?? 68orucu uykuda geçiren, sevabını rüyasında alır69televizyonda birisi çıkmış diyor fakat meleklerin kanadı yoktur olur mu böylece şey sen nerden biliyorsun peygamberimizin bununla alakalı hadisi var diğer taraftan bunu söyleyen din adamı için diyorlar fakat aydınlatılmış ne aydını , kaydın sen 70de 24 saat ibadet etme gücü var Fakat hocam biz Melekmiyiz diyor Melek değilsin de Kelek de değilsin ya ! Sende 1 saat ibadet Et! 71Kuran bilmez, Tefsir bilmez, Hadis bilmez, Fıkıh bilmez, Şeriat bilmez, Sünnet bilmez ; Şeriatı duydu mu, bunlar gerici, bunlar gerici biz ilerici, biz ilerici'' CEHENNEME DEK iLERLEYiiiNN 72SENELERDIR VAAZ EDiYORUZ BU MiLLETE DiYORUM Ancak BU TOPTA HAYıR DEĞIL, BU mAÇLAR BOŞUNADıR, DiYORUM DiYORUM ANLATAMıYORUM, DERHAL BiRDE BAKTıLAR Ama,GOL ATANDA GEREKSIZCE ATMıŞ YiYENDE BOŞUNA YEMiŞ, ŞU ANDA BiZiM BUNU DEMEMiZ iÇiN VAHiY Mi GELMESi LAZIM iDi ? (hile olayları için vaaz da) 73BU BİZİM KARILAR DIŞARI ÇIKARKEN SÜSLENİR EVDE ÇÖPÇÜ GİBİ GEZER,SEN KOCANA SÜSLEN DIŞARIDA GİZLEN 74Yahudi hristiyanlara meyletmeyin onlar sizi katiyen sevmez kafir olursanız müstesna Bakın ayeti kerimede nediyor rabbimiz? Ve sen onların dînine tâbî olmadıkça (uymadıkça) ne yahudiler ve ne de hristiyanlar senden katiyen razı olmazlarBakara 120ayeti kerime 75Ben 'HAK'kı söyleyeceğim ve söylemeye de devam edeceğimİnanan beri gelsin , inanmayan yatağını farklı sersin76Dağda Evliyalık Kolay Çarşıda Evliyalık Şiddet Adam Karı Görmüyo Çıplak Görmüyo, '' Ben Hiç Namahreme Bakmam '' ) Gel Buralarda Dolaşta Bakalım Senin Durumun Ne Olacak? 77OĞLANI KIZI BÜLUĞA ERDİĞİ VAKIT EVLENDİRMEK LAZIM, ŞIMDI TURŞUSUNU KURUYORLAR 25 YAŞINA OTUZ YAŞINA DEK EVLENDİREN DEĞIL E ESAS BABA, ÇOCUK EVLENEYİM DESE, PARAMIZ DEĞIL ŞUYUMUZ DEĞIL, BEKLE BEKLE BEKLE, ADAMIN ZATEN PİLİ BİTTİKTEN SONRA EVLENDİRİRSİN, E BU NEYE YARADI FAKAT 78HANIMEFENDI DEDİK, BOYAN ANLADILAR SAYIN DEDİK SOYUN ANLADILAR BİZ BU İMANLA SIRAT YOK GALATA KÖPRÜSÜNÜ BİLE GEÇEMEYİZ 79Namazda kaygı geliyorsa ve şeytana karşı bir mücadele veriyorsan anla ki sende meslek var Abes eve hırsız girmez ! 80bu kadınlar garip bişeyler yaa başlarsın vaaza bak cehennem var vefat var başlar ağlamaya 81Şimdi bir nikah yapıyorsun, cümbür cemaat geline sarılan sarılana, damat en son hayrını görüyor Bu ne biçim meslek yaa ? Kimse haram helal bilmiyor ALLAH (cc) muhafaza 82Ezan Sesi fazla şamatalı Minaredeki adam niye bağırıyor, diyen adamSen Cehennemde Katır gibi bağırma diye bağırıyor o Adam  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt