Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok İstiyorum Burs Başvuruları

Çok İstiyorum Burs Başvuruları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İstanbul Şehir Üniversitesinin kurulduğu günden beri sunduğu ve büyük alaka görebilen Fazla İstiyorum Bursuna başvurular başladı Çok İstiyorum Bursu dahilinde, bu bursu niçin çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Kent Üniversitesinin burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM kadar yerleştirilen 3 öğrenci puanı ne olursa olsun bütün burs imkanına sahip olacak Öğrenciler yazı, fotoğraf, fotoğraf veya video yoluyla 5 Temmuz a dek sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden (İstanbul Kent ÜniversitesiFacebook) uygulama yapabilecek *

Similar threads

imagescokistiyorumbursbasvurulari20195afa161a2879b İstanbul Şehir Universitesinin kurulduğu gunden beri sunduğu ve buyuk ilgi goren Cok İstiyorum Bursuna başvurular başladı Cok İstiyorum Bursu kapsamında, bu bursu neden cok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Şehir Universitesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
İstanbul Kent Üniversitesi Fazla İstiyorum Bursu Başvurusu istanbul kent ünivrsitesi çok istiyorum bursu istanbul şehir halkı üniversitesi Sevgili melekler, bildiğiniz üzere okumak isteyen öğrenciler için değişik kurum ve kuruluşlar burs veriyor Bu burslardan biri olan Fazla İstiyorum bursu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Türkiyede Burs Veren Kurumlar Hayırseverlerin kurduğu kurumlar, birtakım maddesel imkânsızlıklardan nedeniyle eğitimde zorluklar yaşamış öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyorlar İşte öğrencilerin yükünü hafifleten kurumlar; Eymür Kültür Vakfı : Vakıf 130 ODTÜ ’lü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Burs veren resmi ve özel kuruluşların adları, adresleri ve burs verme koşulları aşağı gösterilmiştir: 1TC Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Fonu Yüksek Öğrenim Bursu: Adres: TCBaşbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Özendirme Fonu Karanfil Sk No: 67 K: 3 06640...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Burslu okumak isteyen ve ÖSS'de başarılı olan adaylara ayrıca üniversiteler ayrıca de öteki bazı kurumlar bir çok seçenek sunuyor Üniversite adaylarına burs imkanları: ÖSS'de başarılı olan adaylara, ayrıca üniversiteler hem de öteki bir takım kurumlar belirli koşullarla ''aylık ücret''ten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt