Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuklarda Saç Kurutma Makinesi Kullanılır mı?

Çocuklarda Saç Kurutma Makinesi Kullanılır mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Çocukları olan annelerin merak ettiği konulardan birtanesidir bu çocuklarımızı yıkadıktan daha sonra saçlarını saç kurutma makineleri ile kurutabilirmiyiz bu çocuğumuza herhangi bir hasar verirmi

ALT :wwwlarcomupluploadscocuklardasackurutmamakinesi48436cocuklardasackurutmamakinesi48436ALT

Aslına bakarsanız benim kendi fiktim bu kullanılmaması daha iyi olur diye düşünüyorumÇünkü çocuklaırmızın saçları fazla hassas ve ince telli olur sıcaklığını ayarlıyamadığımız bir saç kurutma makinesi kullanırsak çocuğumuzun saçlarına ve saç derisine zarar verebiliriz bu bakımdan ben zorunlu kalınmadıkça kullanılmamasını öğüt ediyorum

Çocuklarda saç kurutma kullanmak zorunda kaldığınız durumlarda mecbursanız sıcaklığı ayarlamalısınız sıcaklık fazla az olmalı gönder ısıyı çocuklarınızın saçlarına vermemelisinizEğer kış aylarında iseniz ve saç kurutma makineis göstermek zorundaysanız biçare kaldığınız durumlarda ılık bir hava ile saçlardan uzaktan tutarak çocuklarınızın saçlarını kurutmanız tavsiye ediliyorYaz aylarında zaten hiç gerek yoktur saç kurutma makinesi kullanmamıza çocuklarınızın saçlarını bir havlu yardımıyla ıslaklığını alabilir ve havluya sararak bir süre bekliyerek kurutabilirsiniz *