Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuk Eğitiminde Annenin Rolu Nedir?

Cocuk Eğitiminde Annenin Rolu Nedir?
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuk Eğitiminde Anne

Cocuk eğitimi dendiğinde elbette anne gelir ilk aklaNeden anne diyen arkadaşlarımızda cıkabilir elbetteki ama cocuk neredeyse zamanın bircok bolumunu annesiyle birlikte gecirirİyi kotu doğru yanlış birocok şeyi annesindne oğrenir bana kalırsa

imagescocukegitimindeanneninrolunedir5adfe119c497c

Bu nedenle annelerin cok daha dikkatli olmaları gerektiğini duşunuyorumCocuklarımıza sabırlı sevgi dolu merhametli ve şevkatli davranmamızın gerekli olduğunu duşunuyorumBazen benimde yaptığım yanlışlar oluyor bilhassa başkaları yuzunden cocuğumu azarlıyor ve ona hak etmediği şekilde davranabiliyorum ama sonrasında duşunduğumde bunu asla benim cocuğum haketmedi en kucuk bir yanlışısınız dahi olsa cocukların bunları unutmadıklarını hafızalarının bir kenarına yazdıklarını unutmayın

Siz siz olun sevgili Anneler hic kimse icin cocuklarınızı kırmayın ve onları uzmeyin en onemlisi onları hic kimsenin yanında kucuk duşurmeyin cunku cocuklar kendilerine yapılan haksızlıkları asla unutmazlarBu kendiniz bir duşunun kucukluğunuzden gunumuze gelene kadar size yapılan neleri hatırlıyorsunuzBuyuk bir coğunluğunuzun kendisine yapılan kotulukleri ve haksızlıkları unutmadığını her zaman bu kotu duşuncelerin akıllarına geldiğini tahmin edeibliyorum az cokBoyle duşunerek cocuklarınıa cok daha sabırlı ve şevkat dolu bir kalp ile yaklaşın onları sevin ve sizi sevmesini sağlayın Cocuklar ilk eğitimlerini nneden alırlar bunu sakın unutamyın

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt