Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuğum Paylaşmayı Bilmiyor

Cocuğum Paylaşmayı Bilmiyor
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuğum Paylaşmayı Bilmiyor ne yapmalıyım

Cocuklar Ozellikle misafir geldiğinde oyuncaklarını paylaşmak istemeyen cocukların cıkardıkları kriz, annebabaları zor durumda bırakırKucuk cocuklar benim demekten hoşlanır Benim oyuncağım, Benim annem Hem her şeyi sahiplenir hem de kıskanırlar Ozellikle de oyuncakları soz konusu ise

Cocuk Değerlisi elinden alındığında kıyameti koparır, kavga eder, ağlar hatta ustune gidilirse kendini yerlere atar Ebeveyn ise Onun eşyası cok kıymetlidir, kimseyle paylaşmaz diyerek cocuğun kıskanc ve paylaşmayı bilmediğinden dert yanar Oysaki paylaşma duygusu adım adım ve cocuğa zarar vermeden oğretilebilir

Kucuk yaşlarda cocuklar, benmerkezci bir duşunce yapısına sahip oldukları icin paylaşmaktan hoşlanmaz Ozellikle 3 yaşın altındakilerin paylaşmayı sevmediğini vurgulayan uzmanlar cocukların kıyafet, annebaba ve eşyaları kendi bedeninin bir parcası olarak gorduğunu soyluyor Cocuk kendi bedenine ait bir şeyi vermek istemez Alındığı zaman huzursuz, kızgın ve ofkeli tavırlar geliştirebilirdiyen Erturk, bu davranış şeklinin de normal karşılanması gerektiğini belirtiyorlar

Similar threads

Çocuğum Paylaşmayı Bilmiyor ne yapmalıyım Çocuklar Özellikle konuk geldiğinde oyuncaklarını paylaşmak istemeyen çocukların çıkardıkları kriz, annebabaları mağdur durumda bırakırKüçük çocuklar benim demekten hoşlanır Benim oyuncağım, Benim annem Hem her şeyi sahiplenir keza de kıskanırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Cocuğum Altına Kacırıyor Ne Yapmalıyım Cocuğum Altına Kacırıyor Yardım Cocuklar ozellikle tuvalet eğitimine başladıkları 1,5 yaşından itibaren altına kacırma problemi yaşayabilirler benim bu noktada annelere en buyuk tavsiyem bu durumu olağan karşılamanızHerşeyden once cocuğunuzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cocukların severek oynadığı sokak oyunları unutulmaya yuz tuttu Bircok cocuk, yağ satarım bal satarım, celikcomak, uzuneşek, topac, aşık, korebe, bezirganbaşı gibi oyunların ismini dahi bilmiyor imagescocuklarbuoyunlarinadinibilebilmiyor5ad19cdd80d5a Aydın Hızlıca'nın haberi Uzmanlar ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Hırsızlık Cocukların, ilkokula başlayana kadar başkalarına ait olan eşyaları izinsiz alması hırsızlık olarak kabul edilmez Cunku mulkiyet kavramı gercek anlamı ile ancak 7–8 yaşından sonra gelişir Okul oncesi donemde cocuk, sevdiği bir oyuncağın kendisine ait olup olmadığını duşunmediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Tek cocuklarmı sorunlu yoksa Ailelermi ? Tek cucuklu ailelere tavsiyeler Tek başına buyuyen cucuk sorunmudur ? Genc nufusunun fazlalığıyla ovunen bir ulkeyiz ancak bundan 50 yıl sonrası icin durum aynı olmayabilir Ozellikle buyuk şehirlerde cekirdek ailelerde cocuk sayısı gun be gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt