Çıtır Soğan Tanımı İçin Materyaller
- 2 soğan
- Yarım su bardağı süt
- 1 su bardağı un
- Yarım çay bardağı mısır nişastası
- 1 yumurta
- Tuz
Çıtır Soğan Tanımı Yapılışı
- Soğanları ince ince kesiyoruz.
- Sütün içerisine yumurtayı kırıp çırpıyoruz.
- Un nişasta tuz karıştırıyoruz.
- İncecik kestiğimiz soğanları evvel sütlü karışıma bulayıp daha sonra unlu karışıma buluyoruz.
- Kızgın yağda rengi dönene kadar kızartalım.
- Hamburgerlerin içine, et yemeklerinin yanına çok yakışıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.