Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıtır Soğan Halkası

Çıtır Soğan Halkası
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım çay bardağı soda
*2 kaşık un
*1 küçük yumurta
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz
*Soğan
*Kızartmak için bol sıvı yağ

Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı İlk olarak soğanları halka halka kesiyoruz Daha sonra kalan malzemeleri bir kapta karıştırıp soğan halkalarını bu karışıma batırıyoruz Bol kızgın sıvı yağda iyice kızartıyoruz Ben yanına baharatlı yoğurt hazırladım Yoğurdun içerisine baharatlar ve az miktar sarımsak ezip ekledim Soğan halkalarını bu şekilde tükettim

Similar threads

Çıtır Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *23 tane soğan (ben büyük soğan kullandım) *2 yemek kaşığı nişasta *4 yemek kaşığı mısır unu *3 yemek kaşığı beyaz un *1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu *1 çay bardağı maden suyu *Tuz *Karabiber Bulamak için; *1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet beyaz soğan *1 su bardağı un *1 yumurta *Yarım tatlı kaşığı kabartma tozu *1 tatlı kaşığı tuz *1 su bardağı süt *1 tutam karabiber *Yarım su bardağı mısır nişastası *2 su bardağı galeta unu Kızartmak için; *Sıvı yağ Çıtır Soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Çıtır Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet küçük boy soğan (Dilerseniz bir adet büyük boy kullanın) *1 su bardağı un *1 su bardağı galeta unu *1 yumurta *1 su bardağı süt *1 tutam tuz *1 tutam karabiber Kızartmak için; *Sıvıyağ Çıtır Soğan Halkası Tarifi Yapılışı 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Çıtır Soğan Halkalar Tarifi İçin Malzemeler *1 adet büyük soğan *14 (çeyrek) su bardağı un *1 su bardağı süt *1 yumurta *12 (yarım) su bardağı ekmek kırıntısı *1 çay kaşığı kabartma tozu *1 çay kaşığı tuz karabiber Kızartmak için *Sıvı yağ Çıtır Soğan Halkalar Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Fast Food restoranlarında ayıla bayıla yediğimiz soğan halkalarını artık evde yapabilirsiniz. Özellikle burgercilerde çok sık karşımıza çıkan soğan halkalarını, dondurulmuş halde alıp kızartabileceğiniz gibi kendi soğan halkanızı kendiniz de yapmak isterseniz hazırladığımız tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt