Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğlik Etmek Deyiminin Anlamı

Ciğlik Etmek Deyiminin Anlamı
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ciğlik Etmek Deyimi Ne Demek

Ciğlik etmek: İnsana yakışmayan; olgunluğa, yaşa uygun duşmeyen yersiz ve kaba davranışlarda bulunmak

Bir ciğlik edip de toplantıyı berbat edecek diye odum kopuyor

Similar threads

Ciğlik etmek nedir Ciğlik etmek : İnsana yakışmayan; olgunluğa, yaşa uygun duşmeyen yersiz ve kaba davranışlarda bulunmakBir ciğlik edip de toplantıyı berbat edecek diye odum kopuyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Başını Belaya Sokmak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Belaya Sokmak Deyimi Ne Anlama Gelir Başını Belaya Sokmak Bir kimseyi, zarar goreceği, kotu sonuclarla karşılaşacağı bir işe sokmak Ornek: Oğlanın da başını belaya sokacaklar diye odum kopuyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
tasavvuf felsefesi,tasavvuf felsefesi nedir,tasavvuf felsefesi hakkında bilgi Tasavvuf, İslam inancında Allah'a ulaşmanın yollarından biridir Başka bir deyişle, insanın akıl yoluyla erişemediği ilahi hakikatlere ve gayb alemine ait hakikatlere sezgiyle ulaşma yoludur TASAVVUF FELSEFESİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
318
Başım Belaya Sokmak deyimi Ne Anlama Gelir, Başım Belaya Sokmak deyimi Nedemektir, Başım Belaya Sokmak : Bir kimseyi, zarar goreceği, kotu sonuclarla karşılaşacağı bir işe sokmak Ornek Cumle: Oğlanın da başını belaya sokacaklar diye odum kopuyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Baş Ağrıtmak ne demek Baş Ağrıtmak sozluk anlamı Baş Ağrıtmak deyiminin acıklaması, anlamı Baş ağrıtmak deyimi Yerli yersiz konuşarak, gereksiz sozler soyleyerek, cok konuşarak birisini rahatsız etmek anlamına gelmektedir
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,766Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt