Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğerli Pilav

Ciğerli Pilav
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
cigerli-pilav.jpg

Ciğerli Pilav Tanımı İçin Gereçler

  • 250 gram tavuk ciğer
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 1 adet et bulyon ya da et suyu
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Zeytinyağı

Ciğerli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ciğerleri yağlarından ayırıp, zeytin yağında soteleyin.
  2. Pirinçleri tuzlu ılık suda yaklaşık 1 saat ıslatın.
  3. Pilav tenceresine zeytinyağını ekleyip şehriyeleri kavurun.
  4. Akabinde pirinçleri ekleyip kavurmaya devam edin.
  5. Pirinçler kavrulduktan sonra ciğerleri ekleyin.
  6. Tereyağı ve bulyonu birlikte eritin.
  7. Tuzunu ve suyunu ekleyip tencerenin kapağını kapatın.
  8. Pilav suyunu çekince ocaktan alabilirsiniz. Afiyet olsun.
Ciğerli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt