Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğ Yemedim Ki Karnım Ağrısın Deyiminin Anlamı

Ciğ Yemedim Ki Karnım Ağrısın Deyiminin Anlamı
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ciğ Yemedim Ki Karnım Ağrısın Deyiminin Anlamı Nedir

Ciğ yemedim ki karnım ağrısın deyiminin Anlamı: Herhangi bir suc işlemedim ki korku duyayım, işi eksik yapmadım ki olumsuz sonuctan kaygılanayım anlamında kullanılır

Similar threads

Ciğ yemedim ki karnım ağrısın deyimi, Ciğ yemedim ki karnım ağrısın anlamı Ciğ yemedim ki karnım ağrısın : Herhangi bir suc işlemedim ki korku duyayım, işi eksik yapmadım ki olumsuz sonuctan kaygılanayımanlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Ciğ Sut Emmiş Olmak Deyiminin Anlamı Nedir Ciğ sut emmiş olmak: Soysuz ve namussuz olmak Ornek:Bu yurek yakıcı işi yapmak icin ciğ sut emmiş olmak gerek
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Cantada Keklik Deyiminin Acıklaması Cantada Keklik Deyiminin Anlamı Nedir Cantada Keklik: Ele gecirilmesi o kadar kesin ki elde edilmiş sayılır anlamında kullanılır Ornek: Beni cantada keklik sanıyor ama yanılıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Artık Eksik Helal Etmek Deyiminin Anlamı Artık Eksik Helal Etmek Anlamı Artık Eksik Helal Etmek Deyiminin Anlamı Artık Eksik Helal Etmek Deyiminin Anlamı; Karşılıklı yapılan bir iş bir ortaklık bittiği zaman karşı tarafın eksiklerini affettiğini varsa kendi kusurlarının affedilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Askıya Almak Deyiminin Anlamı Askıya Almak Anlamı Askıya Almak Deyiminin Anlamı Askıya Almak Deyiminin Anlamı;Bir işi geciktirmek, belirsiz olarak ertelemek, bir işi zamanında yapmayıp savsaklamak anlamında kullanılan bir deyimdir
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt