Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğ yemedim ki karnım ağrısın ne demek

Ciğ yemedim ki karnım ağrısın ne demek
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ciğ yemedim ki karnım ağrısın deyimi, Ciğ yemedim ki karnım ağrısın anlamı

Ciğ yemedim ki karnım ağrısın : Herhangi bir suc işlemedim ki korku duyayım, işi eksik yapmadım ki olumsuz sonuctan kaygılanayımanlamında kullanılır

Similar threads

Ciğ Yemedim Ki Karnım Ağrısın Deyiminin Anlamı Nedir Ciğ yemedim ki karnım ağrısın deyiminin Anlamı: Herhangi bir suc işlemedim ki korku duyayım, işi eksik yapmadım ki olumsuz sonuctan kaygılanayım anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Ağzını Bıcak Acmamak Deyimi Ağzını Bıcak Acmamak Anlamı nedir Ağzını Bıcak Acmamak ne demek Ağzını Bıcak Acmamak Deyiminin Anlamı Kırgınlıktan, uzuntuden ya da herhangi bir sebepten oturu soz soyleyecek durumda olmamak Ornek Boşuna uğraşma, evin yanışına oyle uzulmuş ki ağzını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
484
iğne ipliğe donmek ne demek,iğne ipliğe donmek deyimi,iğne ipliğe donmek anlamı İğne ipliğe donmek: Aşırı derecede zayıflamak, kilo vermekO iri yarı adam hapisten cıktı ki iğne ipliğe donmuş
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
Gozunu cıkarmak deyimi Gozunu cıkarmak nedir Gozunu cıkarmak anlamı Zarara uğratmak, bir işi kotu bicimde yapmak, iyi yerine kotuyu secmekOyle bir taş attı ki az kalsın kuzunun gozunu cıkaracaktı
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Derdine duşmek nedir, Derdine duşmek deyimi, Derdine duşmek deyiminin anlamı, Derdine duşmek deyiminin anlamı Derdine duşmek : Yapılması gereken bir şeyi gercekleştirmenin yollarını aramakSana ne ki o işin derdine duştun?
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt