Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cennetin Kapılarını Acan Dua

Cennetin Kapılarını Acan Dua
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cennetin Kapılarını hangi dua acar

Nihat Hatipoğlu Cennetin Kapılarını Acan Dua

Nihat Hatipoğlu hocamız bir programında Cennetin kapılarını şu duanın actığını soylemiş

Rabbımsın, senden gayri hicbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gucum yettikce senin ahdin ve vaadin uzerindeyim yani sana verdiğim soz uzerindeyim Ruhlar aleminde seni kabul ettim ya o soz uzerindeyim Ya Rabbim İşlediğim seylerin şerrinden, kotuluklerinden sana sığınıyorum

Bana olan nimetlerinide kabul ediyorum anıyorum Ya Rabbim Gunahlarımıda itiraf ediyorum Hem senin nimetin cok benimde gunahım fazla bununda farkındayım Ya Rabbim Artık beni bağışlayıver Ya Rabbim Şu bir gercektir ki gunahları senden başka bağışlayacak kimse yoktur Amin

Similar threads

cennet kapısını acan dua,cennetin kapısını acan dua,cennetin kapısını acan dua, Bu duanın faydası Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu mujdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan once vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Cennetin Kapılarını hangi dua açar Nihat Hatipoğlu Cennetin Kapılarını Açan Dua Nihat Hatipoğlu hocamız bir programında Cennetin kapılarını şu duanın açtığını söylemiş Rabbımsın, senden gayri hiçbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim yani sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Cennetin kapısını acan Dua ,Cennetin 8 kapısını acan dua,Cennetin Sekiz Kapısının Acılmasına Sebep Olan Dua ŞeybetulHuzuli isminde mumin bir adam Resulullah (saa)in huzuruna vararak şoyle dedi: “Ya Resulellah! Ben yaşlanmışım; namaz, oruc, hac ve cihad gibi yaptığım bir takım amelleri artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
cennet kapısını açan dua,cennetin kapısını açan dua,cennetin kapısını açan dua, Bu duanın faydası Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce ölüm ederse veya sabahtan okuyup akşamdan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Cuma Gunu Okunan Guzel Bir Dua Orneği Aşağıdaki duayı Cuma gunu okuduğunuz Kuranı Kerim ve surelerin cektiğiniz tesbihlerin arkasından okuyabilirsinizCuma gunu yapıalacak okunacak oldukca guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerleAllah Mubarek gunlerde yapılan duaların hepsini kabul etsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt