Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cennet Suzer Kimdir, Hayatı

Cennet Suzer Kimdir, Hayatı
0
264

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İsmihan ve Hasan Suzerin 5 cocuğu olarak 18 Temmuz 1959da Gaziantepte dunyaya gelen Cennet Suzer, ilkoğrenimine başlamadan once okuma yazmayı kendi başına oğrenmiş, Lise 2ye kadar eğitim gorduğu Gaziantep Kolejinden son sınıfta Gaziantep Kız Meslek Lisesine geciş yapmıştır 1977 yılında liseden mezun olan Suzer, aynı sene İngilizce eğitimi icin İstanbula gelmiş, bir sene sonra ise Cumhur Teker ile hayatını birleştirmiştir 1979 yılında Enci (Teker) Velidedeoğlu, 1980 yılında Evren Teker, 1993 yılında ise Esli Tekeri dunyaya getiren Cennet Suzer, eşine ait şirkette pazarlama ve halkla ilişkiler alanında gorev alarak iş hayatına başlamıştır Sırasıyla, 1982 – 1994 yılları arasında İstanbul Turizm Otelcilik Turizm ve Tic AŞ Yonetim Kurulu uyesi, 1994 – 1996 yılları arasında İstanbul Turizm Otelcilik Turizm ve Tic AŞ e ait Pera Palas Oteli Genel Muduru olarak gorev yapan Suzer, 1983 yılında İstanbuldaki gorevine eş zamanlı olarak Almanyada kurdukları şirkette Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet vermiştir Eşi Cumhur Tekeri 2002 yılında kaybeden Cennet Suzer, iş hayatında faal olarak devam etmiş, 2006 yılından itibaren ise İstanbul Turizm Otelcilik Turizm ve Tic AŞ Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve murahhas aza olarak gorev yapmıştır Suzer, iş hayatına atıldığı ilk gunden beri, yaşlılar ve kimsesiz cocuklar icin gonullu calışmış ve bir cok dernekte faal olarak gorev almıştır 2006 yılında girdiği Bahceşehir Universitesi Cevre Koruma ve Kontrol Bolumunde halihazırda oğrenimine devam eden Cennet Suzer, 2007 yılında tum işlerini cocuklarına devrederek, 2007 yılı genel secimlerinde Milliyetci Hareket Partisi 2 bolgeden 8 sıra adayı olarak aktif olarak siyaset hayatına atılmıştır Cennet Suzer, Yerel Secimler kapsamında Milliyetci Hareket Partisi Beşiktaş Belediyesi Başkan adayıdır

HAKKINDA YAZILANLAR

MHP'nin Alevi adayı: Sadece bir Muslumanlık var, ceşitlendirmek yanlış
Zaman 12 Aralık 2008

MHP, İstanbul'un gozde ilcelerinden Beşiktaş'a Alevi bir ismi aday gosterdi: Cennet Suzer Teker Suzer Holding Yonetim Kurulu Başkanı Mustafa Suzer'in yeğeni olan Teker, ailesini 'dededen CHP'li' olarak tarif ediyor

Bir bucuk yıldır MHP uyesi Son genel secimde milletvekili adayı oldu fakat Meclis'e giremedi Bu kez iddialı: Secmenlerin tek tek ayağına gideceğim ve Beşiktaş'ı alacağımTeker, adaylığını partinin Alevi acılımının uzantısı olarak gormuyor Teker, Bir tane Muslumanlık var Bunu kendi icerisinde ceşitlendirmek yanlış Herkes neye inanıyorsa, o şekilde ibadetini yapsın Bunun siyasete alet edilmesini uygun gormuyorumdiyor Mezhep tartışmalarını kullanmaya calışanların olabileceğini, ancak kimsenin gucunun bu tur oyunlarla Turkiye'yi bolmeye yetmeyeceğini ifade ediyor

Teker, genel başkanı Devlet Bahceli'nin Cumhurbaşkanlığı secim surecinde ve universitelerdeki başortusu yasağının kaldırılması konusunda sergilediği duruşun Turkiye icin buyuk onem taşıdığı duşuncesinde Ancak cevresinde bu tavırdan rahatsızlık duyanlar olduğunu belirtiyor Onları ikna etmek icin caba harcadığını dile getiriyor

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt