Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cem Kılıç ve Ceyda Tepeliler Birlikte mi evlenecekler mi

Cem Kılıç ve Ceyda Tepeliler Birlikte mi evlenecekler mi
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cem Kılıç ve Ceyda Tepeliler Birlikte mi evlenecekler mi cem kılıç ın sevgilisi cem kılıç ve ceyda tepeliler ceyda tepeliler sevgilisi ve Cem Kılıç Karakterini ben ilk olarak Ekmek Teknesinde PİJAAAAAAAN diye bağıran psikopat bir alıcı olarak tanıdım Neredeeeen nereye gelce Vay Cemim vaycemkilicveceydatepelilerbirliktemievleneceklermi5c4e16e0e4275alt Şimdi haber de olurmuş agucuk bugucuuuuukcemkilicveceydatepelilerbirliktemievleneceklermi5c4e16e128b56pngalt :D:D :D:D :D:D 1548621532 1548621532 cemkilicveceydatepelilerbirliktemievleneceklermi5c4e16e12cfcbcemkilicveceydatepelilerbirliktemievleneceklermi5c4e16e12cfcb cemkilicveceydatepelilerbirliktemievleneceklermi5c4e16e12cfcb Haberin detayı şöyle arkadaşlarım Biraz önce geccecom adresinde gördüm hemep paylaşayım dedim “Dinle Sevgilinin başrol oyuncuları Ceyda Tepeliler ile Cem Kılıç’ın sevgili olduğu ortaya çıktıHaftanın 5 günü ekrana gelen ve kısa sürede en fazla izlenen diziler aralarında yerini alan “Dinle Sevgilide Kılıç ve Tepeliler başrolü Zeynep Dörtkardeşler’le paylaşıyor Bir radyoda çalışan 3 gencin yaşamını anlatan dizide devamlılık gereği Dörtkardeşler ile Kılıç birbirine aşıkken fazla varlıklı olan Tepeliler onların aşkına engel olmaya çalışıyor Tepeliler, Kılıç’ın Dörtkardeşler’den ayrılıp kendi sevgilisi olması için entrikalar çeviriyor Dizinin okuma provalarında yakınlaşan Tepeliler ile Kılıç’ın çekimler ilerledikçe samimiyetlerinin aşka dönüştüğü öğrenildi  

858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt