Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Adrian Kelebek şarkı sozu

Cem Adrian Kelebek şarkı sozu
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Cem Adrian Kelebek şarkısı sozu

Cem Adrian Kelebek şarkı sozleri

İcimdeki sesler
Dışımdaki dunya
Ve gokyuzunde ben
Hep tek başıma
Kalbimdeki izler
Yuzumde ciziklerle
Hep gokyuzunde
Tek, tek başıma
Ucarım ben icimdeki aşkla
Siyah beyaz renksiz pullarımla
Beni sevmeye kanatlarımdan başla
Ama konamam, beyaz avuclarına
Ben bir kelebeğim
Yarın oleceğim
Kanatlarım emanetti
Cırılcıplak gomuleceğim
Sessizlik
En guclu sesim
Ruzgar benim nefesimdir
Yalnızlık
Zırhım
Ozgurluğum
Miğferimdir
Her yol karanlık
Ama aşk benim
Guneşimdir

Similar threads

Cem Adrian Kelebek şarkısı sözleri burada! Cem Adrian Kelebek şarkısı sözü Cem Adrian Kelebek şarkı sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda bir misafirimizin ricası üstüne sizlerle ve o misafirimiz ile Cem Adrian Kelebek adlı şarkısının sözlerini paylaşıma açıyoruz arkadaşlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Cem Adrian Islak Kelebek şarkı sozu 2019 Cem Adrian Islak Kelebek Cem Adrian Islak Kelebek 2019 Bir sabah, yalnız uyanınca Duymayacaksın, o sesi başucunda Bir sabah, olup uyanınca Anlayacaksın, dort duvar arasında Eninde sonunda, yalnızsın Yalnız kalacaksın Kalbindeki cicekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cem Adrian Her Aşkın Bir Şarkısı Var şarkı sozleri Cem Adrian Her Aşkın Bir Şarkısı Var şarkısı sozu Bir deniz kıyısında gordu onu gozlerim Bir sabah kuytusunda, değdi ona ellerim Sacları ruzgar gibi savurur gecer beni Taze bir bahar gibi sardı beni sevgilim Şimdi cok uzaklardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Cem Adrian Elveda şarkı sozleri Cem Adrian Elveda Ruzgar okşar yuzunu ama sen ruzgara dokunamazsın Guneş değer tenine ama sen guneşe uzanamazsın Bu şarkı senin şarkın ama sen susturamazsın Her yolcu gitmek ister Ne yapsan durduramazsın Elveda, elveda kırık kalbim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cem Adrian Yalnızlık Şarkı Sozu Cem Adrian Yalnızlık Şarkısı Sozu 2019 Cem Adrian Yalnızlık şarkı sozu Vurmuyor yuzune eskisi gibi sanki Guneşin ısıtmıyor icini Gelmiyor icinden uzatmak ellerini Ellerin tutamıyor bir kalbi Bir kağıt, bir kalem, bir yanmış, bir sonmuş, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,536Konular
981,816Mesajlar
32,304Kullanıcılar
911_careraSon üye
Üst Alt