Kameriye Kebabi KAMERIYE KEBABIMalzemeler ; 4 birey içinÖnce kuşbaşı eti, soğan, sarmısak, domates, biberle kavurarak pişirin Tuz ve tereyağ ekleyin Suyunu çekince karabiber ve kekik ekleyerek bırakın Öteki tarafta unu, yumurtayı ve sütü adamakıllı çırparak pürüzsüz bir krep hamuru yapın Tuzlu ekleyin 15 cmçapında bir teflon tavayı hafifçe yağlayarak bir kepçe krep hamurundan koyup, iki tarafını kızartın Krebi bir kaseye koyarak pişen etlerden iki üç kaşık içine doldurun Kasenin açık havada kalan krep hamuru ile üstünü kapatıp, krep bohçasını kaseyi zıt çevirerek bir tepsiye yerleştirin Bütün krepleri aynı şekilde tepsiye yerleştirdikten sonra üzerlerine birer dilim kaşar peyniri koyun Peynirin üzerine sulandırılmış salça gezdirerek 180 derecelik fırında peynirler eriyene dek kızartın ½ Kg Kuşbaşı Kuzu Eti2 adet Kuru Soğan4 diş Sarımsak2 adet Domates3 adet Sivri Biber23 su bardağı Süt5 çorba kaşığı Un1 Yumurta1 yemek yemek kaşığı Tereyağ100 gr Kaşar Peyniri1 tatlı kaşığı SalçaTuz, Kara Biber, KekikSıcak Sıcak Servis yapınız Sağlık Durumu olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.